Как да изберете най-добрата пътека за бягане за дома

Как да изберем най-добрата пътека за бягане за дома? Какви функции и характеристики трябва да има идеалната пътека за бягане? Прочетете нашето ръководство и изберете информиран.

Защо да си купите пътека за бягане за дома?

Вашият стил да спортувате е уникален: начинът, по който дишате, стойката ви, как бягате, колко можете да издържите и не на последно място, вътрешния глас. Ние всички имаме различни нужди и желания, когато става въпрос за здраве и фитнес.

За да си паснат тези различия са създадени безкрайни вариации съчетания от упражнения и фитнес уреди, един от тях е и пътеката за бягане.

Ако сте бегач, свиквате да бягате или у дома, или в залата или на открито. Бягането на открито носи най-много задоволства, но е изключително трудно за реализиране в дъждовните дни, или студената зима.

Ако сте изпитали удоволствието от бягането и сте се пристрастили, бягането се превръща в начин на живот и идеален начин за облекчаване на стреса, докато се поддържа отлична физическа форма.

Благодарение на най-новите технологии, прилагани в най-добрите бягащи пътеки, имате повече възможности от всякога, за да достигнете целите си дори от уюта на собствения ви дом. Най-добрите домашни бягащи пътеки ви тренират и мотивират да постигате нови върхове във фитнеса.

Най-добрата пътека за бягане: какво да търсите

Кога имате предвид най-добрата пътека за бягане обмислете личните си фитнес цели и нужди и след това изберете бягаща пътека с необходимите функции, която да ви помогне да постигнете целите си. Би било добре да си направите списък на нуждите, за да можете да изберете най-добрата пътека за бягане в съответствие с тях.

Производителност

Ако сте над 178 см висок и с тегло над 110 кг ще ви трябва бягаща пътека с висока стабилност и по-дълга площ за бягане, за да съвпада с вашите стъпки.

Ако практикувате бързо ходене по наклон, няколко пъти на седмица, тогава имате нужда от пътека за бягане с минимум 2 конски сили.

Ако бягате няколко пъти седмично в по 45 минути или по-дълго, ще извлечете максимални ползи от бягаща пътека с най-малко 3 конски сили. Пътека с наклон и надолу ще ви даде възможност да тренирате и подсилите няколко мускулни групи за пълна тренировка.

Характеристики

Ако предпочитате ходене или тичане на тихо, погълнати от собствените ви мисли, тогава за вас е перфектна бягаща пътека с основни функции и програми.

Ако сте бегач, който не мисли много преди тренировка, бягаща пътека с малко програми ще бъде идеална за вас. Ако наистина търсите предизвикателство и сложна персонализирана тренировка, купете пътека, която предлага цялостни програми и следене на пулса.

Допълнителни функции

Ако живеете в малък апартамент, ще ви трябва бягаща пътека, която може да се сгъва и съхранява в тясно пространство, когато не я използвате.

Ако имате нужда от шум, действие и мотивация, купете си пътека с говорители, видео екран с тъчскрийн и интерактивни филми за тренировки. Ако тренирате често за дълги периоди, потърсете модел с подплатена пътека и вентилатор за охлаждане.

Гаранция и поддръжка

Преди да закупите пътека за бягане, прочетете внимателно гаранцията, за да се уверите, че няма нежелани изненади. Най-добрата пътека за бягане дава доживотна гаранция за двигателя и рамката, или най-малко 10-15 години. Другите компоненти могат да имат ограничени гаранции между 1 и 5 години.

Повечето бягащи пътеки се продават с ръководство за употреба и монтаж. Инструкциите за монтаж трябва подробно да описват всеки винт, необходим за операцията и ръководството стъпка по стъпка към успеха.

Преди да закупите, се уверете, че производителят предлага тези ръководства (на хартиен или електронен носител), и евентуално телефонен номер или имейл адрес, на който можете да се свържете с него, ако имате проблеми. Също така няма да е лошо производителят да има сертифицирана сервизна единица в околностите на вашия адрес.

Каквито и да са ви тренировъчните нужди, най-добрата пътека за бягане е перфектната машина, за да постигнете целите си. Въпреки че не са точно евтини инвестиции, най-добрите текущи пътеки за бягане са най-добрият приятел, когато решите да контролирате здравето си, да се подсилите имунната система и да увеличите увереността си.

Най-добрите бягащи пътеки: препоръки

Като се имат предвид по-горните критерии, можем да ви препоръчаме няколко продукта, предлагащи коректно съотношение качество/цена.

1. Електрическа бягаща пътека SPORT VISION DT546B

Безшумен DC Серво мотор 2.5 HP – Максимална скорост до 1-18 к м/ч.
25 тренировъчни програми P1-P25 , 3 потребителски програми, 3 програми за контрол на пулса.
Компютър с голям 7” подвижен TFT ( 1024 x 600 см) дисплей и графична визуализация на натоварването.
ANDROID операционна система.

Виж детайли и цена

2. Бягаща пътека Kondition HM-2800

Бягаща пътека HM-2800 е идеална за вашите тренировки, независимо от времето навън.
HM-2800 е оборудван с 1.5 конски сили двигател, достатъчно, за да достигне максимална скорост от 10 км / час.
Shortkey: Скорост – Промяна на скоростта, само с едно натискане на бутон.
Дисплей показващ: време, разстояние, скорост, калории и пулс.
Система за аварийно спиране – Система Air-Cylinder

Виж детайли и цена

3. Магнитна бягаща пътечка, Kfit, KF-3002

Компютър с LCD: сканиране, време, скорост, разстояние, калории
Размер на платформата: 91x45x1.2cm – Размери на бягащата лента: 105×33см
Транспортни колела – Магнитна система – Сгъваема
Безстепенна настройка на скоростта.
Размер: 138x65x12см – За хора до: 100 кг

Виж детайли и цена

4. Бягаща пътека Kondition HMG-1800

Бягаща пътека HMG-1800 FIT е идеална за вашите тренировки, независимо от времето навън.
Дисплей показващ: време, разстояние, скорост, калории и пулс
Ръчен наклон, 3 нива
Площ за бягане: приблизително 110 x 33 см
Размери: 135 x 67 x 124 см

Виж детайли и цена
Related Post