Как да изберем най-добрата вертикална прахосмукачка

Коя е най-добрата вертикална прахосмукачка стик? Как да изберем вертикалната прахосмукачка с най-доброто съотношение цена/качество? Прочетете, за да разберете.

най-добрата вертикална прахосмукачкаТрадиционните прахосмукачки могат да бъдат тежки, трудни за употреба и за разхождане из дома. Въпреки, че нищо не може да замени мощта на почистване на голямата прахосмукачка, вертикалната прахосмукачка може да ви помогне да почистите по-лесно и по-бързо.

Тези по-малки вертикални прахосмукачки са по-леки, някои дори с тегло 2 кг. В допълнение, техният компактен дизайн ги прави лесни за употреба и лесни за съхранение и в най-малкия килер.

Някои модели на вертикална прахосмукачка могат да бъдат конвертирани в ръчна прахосмукачка за лесно почистване на стълби, стъпала, тапицерии и дори вътре в превозното средство.

Удобният размер и допълнителните функции препоръчват най-добрата вертикална прахосмукачка като безценен инструмент във всеки дом. Въпреки, че е малко вероятно да заменят изцяло традиционната прахосмукачка, вертикалните прахосмукачки стик ще ви помогнат за поддържане на чистота, при почистване на мръсотията от инцидентите всеки ден, които могат да се случат във всеки дом, както и почистване на твърда повърхност, както и за почистване на труднодостъпни места с класическа прахосмукачка.

Най-добрата вертикална прахосмукачка: какво да търсите

Вертикалните прахосмукачки имат различни размери, функции и мощност на поглъщане. Някои имат захранващ кабел, докато други са оборудвани с батерии за повишена маневреност. Някои използват торбички за събиране на прах, докато други са оборудвани с контейнери, които могат да бъдат изпразвани.

Някои модели вертикални прахосмукачки изискват смяна на филтрите или на торбичките на определени интервали от време, а някои модели не изискват интензивна поддръжка.

По-долу ви представяме някои критерии, които е добре да имате предвид, преди да изберете най-добрата вертикална прахосмукачка за вас.

Тегло и размери

Тегло и размери вертикална прахосмукачка Теглото и размера на вертикалната прахосмукачка варират според модела. Въпреки че повечето вертикални прахосмукачки са леки, с тегло няколко килограма, някои по-леки модели могат да тежат до 2 кг.

Теглото на модела зависи до голяма степен от типа на двигателя, с който е снабдена прахосмукачката, засмукващата глава и нейните прикрепени елементи.

Размерът на избраната вертикална прахосмукачка следва да е важен критерий при избора ви. Мястото, където ще съхранявате прахосмукачката, когато не се използва, зависи от размера й. Някои модели имат телескопични или сгъваеми дръжки за улесняване на съхранението в шкаф с рафтове, а други модели не предлагат в регулируема височина.

Някои засмукващи глави са широки, предлагащи голяма площа на покритие, а други са малки и тесни, което помага при съхранение, но се изискват повече стъпки за почистване на същата площ.

Захранване

Когато избирате най-добрата вертикална прахосмукачка, ще откриете както със захранващ кабел, така и без кабел. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци. Прахосмукачките с кабел няма да се разтоварят по време на работа и ще доставят постоянна мощност.

Въпреки това, дължината на кабела се различава от модел на модел и някои модели ще ви задължат да сприрате да чистите и да сменяте контакта за захранване по-често, отколкото бихте искали.

Вертикалните модели прахосмукачки без кабел използват мощта на батериите, за да работят. Те са ограничени от живота на батерията и нейното време за захранване.

Повечето модели имат самостоятелност от 7-15 минути между зарежданията, но по-скъпите модели могат да работят и до 40 минути без прекъсване. Времето за зареждане на батерията зависи и то от избрания вертикален модел прахосмукачка, като варира от няколко часа до 24 часа, по-чист.

Някои батерии се зареждат с поставяне на зарядното в контакта, а някои модели имат специални щандове за зареждане. Тъй като различните типове батерии се различават много е необходимо специално внимание към капацитета и производителността на батерията при избора на вертикална прахосмукачка без кабел.

Двигател и мощност на поглъщане

Двигател и мощност на поглъщане вертикална прахосмукачкаВертикалните прахосмукачки не предлагат същата сила като класическите, но някои модели са по-мощни отколкото други. Внимавайте с амперите, волтовете и ватовете, свързани към прахосмукачката, тъй като тези стойности винаги показват истинската сила на двигателя.

Тези стойности не са лесни за разбиране, но работата е проста, колкото по-високи са стойностите, толкова по-силна е прахосмукачката. Ватовете са най-добрият показател, защото те показват количеството енергия, избутана в двигателя на прахосмукачката.

При моделите с батерии, капацитетът и силата им ще показват предлаганото ниво на мощност . Тъй като мощността на двигателя влияе пряко върху поглъщането, по-голямата мощност означава по-силно поглъщане.

Видовете повърхности, които ще почиствате редовно определят необходимата мощност в избрания модел вертикална прахосмукачка. Почистването на килимите и мокетите изисква повече сила отколкото настилките от твърда материя, за да се изтегли праха и мръсотията измежду влакната на килима. Има и други фактори, влияещи на мощността на поглъщане, те са редовното почистване и система за филтриране на прахосмукачката.

Маневреност и аксесоари

Докато някои модели работят стриктно като вертикални прахосмукачки, много от тях имат допълнителни аксесоари, могат да се използват и като ръчна прахосмукачка, или и двете. Най-често срещани са аксесоарът за тесни места и четката за тапицерия.

Тесният накрайник ви помага да почиствате трудно достъпни места, като например между възглавниците и шевовете на дивана, докато четката за тапицерията улеснява почистването на тапицерията на мебелите или драперии.

Много прахосмукачки, вертикални модели стик, могат да се конвертират в ръчна прахосмукачка. Една ръчна прахосмукачка е много полезен инструмент за почистване на мебели, стълби или превозни средства. Важно е да се помни, че не всички изправени прахосмукачки могат да бъдат използвани и като ръчни. Проверете спецификациите предварително.

Почистване и поддръжка

най-добрата вертикална прахосмукачкаОсновните действия за почистване и поддържане на вертикалната прахосмукачка са изпразване на контейнера/торбичката и поддържането на филтрите. Само някои модели използват торбички за събиране на мръсотия, повечето вертикални прахосмукачки са оборудвани със специални контейнери, които могат да бъдат изпразнени. Вариантът без торба е по-удобно, защото просто изхвърляш мръсотията в коша за боклук, без да е необходимо да се купуват допълнителни торбички.

Системата за филтриране засяга пряко производителността на прахосмукачката, тъй като тя предпазва двигателя от прах и мръсотия, които циркулират в погълнатия въздух. Всички модели вертикални прахосмукачки имат филтри, които се нуждаят от поддръжка, но някои филтри могат да се използват повторно, а други трябва да бъдат сменяни по някое време.

Филтърът също така предотвратява и да се върне обратно прах и на алергените във въздуха. Вертикалните прахосмукачки оборудвани с НЕРА филтри ще филтрират най-ефективно стайния въздух.

Сервиз и гаранция

При избора на най-добрата вертикална прахосмукачка стик, се уверете, че производителят предлага минимум 24 месеца гаранция. Също така, изберете продукт от известна марка, за да се избегнат неприятни ситуации, в които прахосмукачката не работи в оптималния обхват или се поврежда често. Също така, трябва да се допитате до местата за обслужване на избрания производител, да бъдат в близост до населеното място, в което живеете, в случай на проблеми с новия закупения продукт.

Най-добрата вертикална прахосмукачка за вас ще бъде тази, която ще отговори на нуждите ви на употреба. Може би ще я изберете тъй като е лека и преносима. Или може би предпочитате вертикална прахосмукачка, която може да се превръща в ръчна.

Можете да си купите вертикална прахосмукачка, защото живеете в малък апартамент и не се нуждаете от по-голяма за почистване, или ако живеете в голяма къща, имате нужда от уред за бързо почистване между генералното почистване. Каквато и да е причината, от разнообразието от вертикални прахосмукачки, предлагани на пазара, със сигурност ще намерите идеалния модел за вас.

Най-добрата вертикална прахосмукачка (стик): препоръки

Като се имат предвид съветите и горепосочените критерии, препоръчваме Ви по-долу някои модели вертикални прахосмукачки, предлагащи отлично съотношение качество / цена .

1. Вертикална прахосмукачка Dirt Devil Samurai DD699-1

Вертикална прахосмукачка Dirt Devil Samurai DD699-1Тип почистване: Сухо
Захранване: Акумулаторно 18V
Автономност: 24 минути
Тип настилка: Килим, Hard Floor
Тегло: 2.3 Kg
Капацитет: 0.8 l
Напрежение (V): 230

Виж детайли и цена

2. Мултифункционална прахосмукачка Bosch 2 в 1 Вертикална

Мултифункционална прахосмукачка Bosch 2 в 1 BBHMOVE4Практичната безкабелна прахосмукачка за бързо почистване – със сваляема ръчна прахосмукачка.
Две степени на мощност и време за работа до 36 минути.
Практична, сваляема ръчна прахосмукачка с 300 мл обем.
Природосъобразна батерия никел-металхидрид.
Подходящ за измиване филтър.
Станция за зареждане за под или стена.

Виж детайли и цена

3. Прахосмукачка Stick 2 в 1 Philips PowerPro Duo FFC6162/02

Прахосмукачка Stick 2 в 1 Philips PowerPro Duo FFC6162/02Технология PowerCyclone за максимални работни показатели.
Накрайникът TriActive Turbo улавя целия прах и пух с едно движение
Изпразване на отделението за прах в една стъпка, лесно и хигиенично
Безжична работа, даваща свобода за почистване навсякъде
Четката с електрозадвижване на накрайника премахва отлично косми от домашни любимци

Виж детайли и цена

4. Вертикална прахосмукачка 2 in 1 Electrolux ZB2951

Вертикална прахосмукачка 2 in 1 Electrolux ZB2951Тип почистване: Сухо
Захранване: Акумулаторно
Презареждаща се батерия: Да
Контрол на дръжката: Да
Цвят: Черен
Капацитет: 0.5 l
Напрежение (V): 10.8

Виж детайли и цена

5. Вертикална прахосмукачка Conti CSC-301

Вертикална прахосмукачка Conti CSC-301Всмукателна мощност 230W.
Система Ocean-Cyclone.
HTP система за защита на мотора (защита против прегряване).
Почистващ накрайник с подвижна връзка.
Възможност за практична употреба като ръчна прахосмукачка.
Измиващ се контейнер за прах.
Вертикално паркиране.

Виж детайли и цена
xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo