Как да изберем най-добрия блендер

Кой е най-добрият блендер? Какво трябва да знаеш и какво да търсиш, за да закупиш качествен блендер. Ето няколко съвета за информирана покупка.

най-добрия блендерКачественият блендер е незаменим аксесоарр във всяка модерна кухня. Блендерът разбива лед, смила зеленчуци, приготва плодови сокове и крем супи за секунди. Блендерите обикновено се състоят от мотор и градиран съд, който е снабден с мощни ножове, които трансформират съдържанието му за секунди. Когато искаш да купиш блендер освен размера на съда можеш да избираш и според силата на работа. Повечето блендери имат между 2 и 18 скорости, които предлагат много възможности за твоите продукти.

Когато търсиш най-добрия блендер имаш нужда от уред, който ще се отплати за всички задачи, които искаш. Искаш той да ти предлага напитки, да разбива лед, да приготвя вкусна крем супа и много други, които можеш да си представиш. Трябва да знаеш за какво най-често ще го използваш и да се увериш, че желаният модел е с необходимите способности.

Най-добрите блендери могат да изпълняват почти всяка функция, която искащ. В допълнение, те имат лесни за почистване компоненти, трайни и са проектирани така, че да не поставят в опасност физическа ти неприкосновеност по време на употреба.

Как да избереш най-добрия блендера?

Производителност

Най-добърият блендер може да обработва всякакъв вид храна. Търси блендер с мощен двигател (минимум 4-500 W) и колкото се може повече степени на скорост. Променливата скорост дава пълен контрол над блендера. Най-добрите блендери имат до 14 предавки. Освен това, търси пасатор с допълнителни функции, като например рязане на дребно, трошене на лед , имппулс и турбо.

Характеристики

блендера ПроизводителностНай-добрите блендери не винаги имат същия брой функции. Някои модели ще започнат с по-ниска скорост и постепенно ще се увеличи до по-високи скорости. Някои устройства имат и възможност за нагряване на съда, за да ти позволи да направиш топла супа директно в неговата чаша.

Съвет: Винаги избирай блендер със стъклена купа. Той е по-устойчив от пластмаса и не влияе на вкуса и качеството на приготвяните храни. Въпреки че цената може да ти изглежда привлекателна, ние не препоръчваме при никакви обстоятелства избора на блендер с пластмасов контейнер.

Дизайн

Дизайнът на твоя блендер е важено, защото не искаш да имаш  обемист блендер, който заема твърде много място върху плота в кухнята. Най-добрият блендер е малък и компактен, с гладка и възможно най-равна основаа, за да се даде възможност за почистване и лесна работа. Много блендери имат разнообразие от цветове и дизайн, като по този начин ти позволяват да си избереш модела, който най-добре отговаря на твоя кухненски интериор.

Качествените модели имат капаци с гумено уплътнение, за да предпази изтичането на съдържанието и горен отвор, който да позволи добавянето на съставки по време на работа. Повечето компоненти на качествения блендер са лесни за почистване и могат да се измиват и в миялна машина.

Ако държиш на горните съвети в ума, ще можеш да си купиш качествен блендер, който ще работи перфектно за дълго време и ще бъде в състояние да се изплати с всяка задача.

Най-добрият блендер

Въз основа на нашите препоръки ние съставихме списък с модели на пазара, които най-добре отговарят на изискванията за качество. Изборът е твой.

1. Блендер StarLight Toro, 1000 W, Дигитален контрол, 1.5 л, 5 Скорости, Функция impuls + чупене на лед, Стъклен съд

Блендер StarLight Toro 1000 WМожете да правите с него всичко, от супи и сосове до кремове и шейкове.
Променлив контрол на скоростта позволява неограничена гъвкавост и точност.
Стъклената купа с капацитет 1.5 л е достатъчно голяма за всички ваши рецепти.
Купата, капака и ножовете се мият лесно на ръка или в съдомиялна машина.

Виж детайли и цена

2. Блендер Philips HR2104/90, 400W, 1.25 л, 2 Скорости, Филтър, Мелачка

Блендер Philips HR2104/90, 400WМощен 400 W мотор за лесно пасиране и смесване.
Звездообразен нож с технологията ProBlend 4 за ефективно пасиране и смесване.
Използвайте приставката мелачка, когато трябва да смелите твърди продукти, като кафе на зърна, ядки, сушени люти чушки и пипер.
Нечуплива кана – Без чупене на тази устойчива пластмасова кана.

Виж детайли и цена

3. Блендер Heinner OptiMix Plus 650, 600W, 1.5 л, 5 скорости

Блендер Heinner OptiMix Plus 650

Мощност (W): 600 – Капацитет: 1.5 л
Скорости: 5 – Функция Турбо: Да

Начин на ползване: Продължително функциониране
Контролен панел: Механичен
Материал купа: Стъкло – Материал острие: Инокс

Виж детайли и цена

4. Мини блендер Breville BlendActive VBL097X-01, 250 W, 0.6 л

Мини блендер Breville BlendActive VBL097X-01Breville Blend-Active® е елегантен блендер, който ви предлага възможността да приготвяте плодови смитута, ледени сокове и други видове напитки, рез едно натискане на бутона.
Съдът от 600 мл е изработен от Tritan® Copolyester, изключително издръжлив материал, който не съдържа Бисфенол А, устойчив на петна, вкус и мирис.
Остриетата са изработени от неръждаема стомана и имат възможност за раздробяване на твърди съставки и лед.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo