Как да изберем най-добрия миксер с купа

Как да изберете най-добрия миксер с купа? Какви функции и характеристики трябва да притежава най-добрият миксер? Прочетете, за да разберете.

Защо да си купите миксер с купа?

най-добрия миксер с купаМесили ли сте някога тесто за хляб? Ако да, тогава знаете, че е много изморително.

Миксер с купа за кухнята ви не само ще ви помогне да правите всичко по-бързо, но ще ви спаси и от напрегнатите задачи.

Най-добрият ел. миксер с купа ще ви помогне да се превърнете в завършен готвач в собствената ви кухня, улеснявайки работата си десетократно.

Най-добрият миксер с купа ви предлага повишена гъвкавост спрямо класическия ръчен миксер. Тези кухненски миксери имат възможност да месят тесто за домашен хляб и същевременно могат да извършват и други по-прости задачи, като омесване на състава за любимия сладкиш.

Използването на миксер с купа е по-лесно от това на ръчен миксер, тъй като можете лесно да добавяте съставките по време на смесването, понеже и двете ви ръце са свободни. Нещо повече, можете да вършите и други неща докато тестото се меси, например подготвяне на тавата за фурната или дори да говорите по телефона.

Най-добрият миксер с купа: какво да търсите

Когато избирате идеалния миксер с купа, помислете за какво ще го използвате. Освен печенето на сладкиши и на хляб, имайте предвид и другите му употреби в кухнята ви.

Спецификации

месене миксер с купаЗа да изберете най-добрия миксер с купа трябва да имате предвид няколко фактора, като ниво на шум, сила на мотора и лекота на използване.

Когато търсите миксер, с който да смесвате по-вискозни неща, като тесто за хляб или сладкиши, уверете се, че избраният миксер с купа има мотор с достатъчна мощност.

Друга важна характеристика е планетарното смесване, което позволява на миксера да достигне до различни точки в купата, за да се уверите, че съставът е разбит изцяло.

Функционалност

Целта на миксера с купа е да облекчи възможно най-много работата ви в кухнята, затова той трябва да е лесен за използване.

Най-добрият миксер с купа има плъзгаща се стойка, която ви позволява да поставите както трябва купата преди да свалите миксера.

Миксер с купа с функция автоматично изключване ще ви помогне за две неща. На първо място, ако няма да го използвате дълго време, миксерът ще изгасне сам.

А на второ място, ако миксерът не разбива както трябва или ако сместа от съставки е твърде гъста и моторът полага усилия над допустимия лимит, миксерът ще спре автоматично, за да предотврати изгаряне на мотора.

Аксесоари

Аксесоари миксер с купаБъркалките за разбиване, бъркалките за месене, телта и купата трябва да са стандартни аксесоари на всеки миксер с купа.

Най-добрите миксери с купа предлагат много други допълнителни аксесоари, като пасатор, мелачка, градирана чаша, дискове за настъргване или рязане на филии, и списъкът може да продължи. Тези аксесоари могат да превърнат миксера с купа в полезен уред за всички кухненски дейности.

Обслужване и гаранция

Най-добрият миксер с купа е придружен от пълно ръководство за употреба, включващо и няколко рецепти, които можете да изпробвате, за да свикнете с уреда.

В допълнение, новият ви миксер трябва да има гаранция за функциониране от най-малко 24 месеца. Уверете се, че производителят на избрания миксер има сервиз в близост до мястото ви на живеене, за да можете да разрешите евентуални фабрични дефекти.

Намирането на най-добрия миксер с купа е решение, което не можете да вземете случайно. Начинът, по който ще използвате миксера, определя какъв модел ще изберете. Ще се насочите към простите модели, които позволяват основните функции или ще изберете по-оборудван модел, включващ много аксесоари, за да можете да го използвате в почти всички етапи на приготвянето на храна.

Най-добрият миксер с купа: препоръки

Имайки предвид гореописаните критерии и мненията на купувачите, ви представяме по-нататък няколко модела миксери с купа, които предлагат отлично съотношение качество/цена.

1. Mиксер с купа Tefal MasterChef Gourmet QB200

Кухненски робот Tefal MasterChef Gourmet, QB200

Компактен, но и многофункционален, приготвяйте сладките си и още много други вкусотии мигновено.
3 висококачествени приставки за печене: за тесто, бъркалка и телена бъркалка
4 скорости плюс пулсов режим, за постоянен контрол!
Бързи, гладки резултати, благодарение на двойното планетарно въртене.
Компактен, за лесно почистване и съхранение.

Виж детайли и цена

2. Миксер с купа Breville SHM2X-DIM

Миксер с купа Breville SHM2X-DIMКомпактен миксер с купа Breville ще улесни работата в кухнята.
Благодарение на купата, може да приготвяте торти с голяма лекота: лесно смесвайте крем, сметана и много други десертни смеси и сосове.
Може да се използва за приготвяне на солени закуски, предястия, шейкове или да се месят тесто.
Системата включва 2 мотора с мощност 380 W.

Виж детайли и цена

3. Кухненски робот Sencor STM-3010

Кухненски робот Sencor STM-3010Идеален за разбъркване на по-големи количества тесто, крем, сметана и др.
4-литрова купа от неръждаема стомана Капацитет за подготовка до 1,6 кг тесто.
3 сменяеми приставки: месене кука (за тежъко тесто с мая), A-образно смесване (за кремове и тесто без мая), балон (за разбиване на сметана, яйчен белтък, и т.н.).
Крачета против хлъзгане – Предпазител срещу прегряване.

Виж детайли и цена

4. Миксер с купа Star-Light SMM-1000W

Миксер с купа Star-Light SMM-1000WМощност 1000W – Мототрът с мощност 1000W осигурява максимално кратко време за смесване.
Изберете една от 6 скорости в зависимост от желаната консистенция и съставки, които използвате.
Също така можете да използвате турбо режима, за да се ускори процеса на смесване.
Купата от неръждаема стомана е с капацитет от 5 литра.

Виж детайли и цена

5. Миксер с купа Bosch MFQ36460

Миксер с купа Bosch MFQ36460Ергономичен дизайн с удобно SoftTouch-покритие за лесна и удобна работа.
Тих и мощен: 5 степени на работа с различни обороти.
Включен аксесоар: купа със статив за удобна работа.
Уредът и аксесоарите се почистват лесно: аксесоарите са подходящи за съдомиялна.
Голяма мощност с мотор 450 W за най-добри резултати.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo