Как да изберете най-добрата електрическа скара

Как да изберете най-добрата електрическа скара за дома? Какво трябва да знаете и с кое трябва да внимаване преди закупуване? Прочетете по-нататък, за да научите.

най-добрата електрическа скараЕлектрическите скари ви предлагат приятен вкус на месо в удобството на вашата кухня. Тези скари са перфектното решение, ако живеете в апартамент и нямате къде да монтирате скара на въглища.

Ще можете да се наслаждавате на пържола, хамбургер, пиле или продукти приготвени на скара за възможно най-кратко време без да ви се налага да палите огън и да нагрявате въглища.

Електрическите скари имат повърхности за готвене, които не залепят и са лесни за почисване и поддържане. Също така, не е нужно да ги свързвате към газови бутилки, те просто се свързват към ел. контакт на стената.

Електрическите скари са компактни и не заемат много място, и могат да се съхраняват лесно в шкаф когато не се използват.

Най-добрата електрическа скара: какво да търсите

Изборът на най-добрата електрическа скара за вас може да бъде доста труден тъй като на пазара има много възможности. Имайте предвид критериите по-долу когато търсите идеалната електрическа скара.

Повърхност за готвене

Размерът на повърхността за готвене се различава много при различните модели скари. Някои електрически скари ви позволяват приготвянето на количество продукти за трима или четирима души, а някои дори имат двойна повърхност за готвене както в долната част, така и върху капака й.

Други електрически скари са по-пестеливи и предлагат една по-малка площ за готвене, където можете да готвите за максимум 1-2 души наведнъж.

Повърхност за готвене електрическа скараНякои модели електрически скари се използват на покривната плоча на капака за едновременно приготвяне на продукти и върху двете части.

Нещо повече, повърхността за готвене на някои скари може да бъде в класическа форма или като гладка плоча, която се нагрява, други предлагат комбинации и от двата модела.

Харакеристики

Повечето електрически скари предлагат еднакви основни характеристики, като незалепващи повърхности за готвене и контрол на температурата.

По-напредналите модели електрически скари предлагат таймери, стъклени капаци, подвижна повърхност за готвене и светлинни индикатори, характеристики, помагащи за по-лесната употреба и по-бързото почистване.

Температура на готвене

Температурата варира в зависимост от избрания модел електрическа скара.

Някои скари предлагат температура на готвене между 65 и 200 градуса по Целзий, докато други позволяват готвене само температурен обхват между 150-200 градуса по Целзий, без да предлагат настройка за ниска температура.

Най-подходящият температурен обхват се определя от вида продукти, които искате да готвите.

Например, ако искате да сготвите ястие, което изисква по-бавно приготвяне, като по-дебелите парчета месо или пилешките бутчета, най-добрата електрическа скара за вас е тази, която позволява възможно най-широк температурен обхват.

Температура на готвене електрическа скараАко всичко, което искате да приготвяте на скарата, са тънки филии червено месо или хамбургери, скара, предлагаща само високи температури е всичко, от което се нуждаете.

Обслужване и гаранция

Гаранцията, предлагана за най-добрата електрическа скара е обикновено 24 месеца. Преди да закупите проверете дали в близост до вашето населено място има оторизиран сервиз на производителя в случай на проблеми.

Можете също да закупите и удължена гаранция, предлагана от търговците, за да удължите стандартната гаранция, предлагана от производителя.

Най-добрата електрическа скара е компактна и лесна за използване, предлагайки ви възможност да се наслаждавате на ястия на скара в удобството на дома ви.

Електрическата скара  е много полезна тъй като ви позволява да готвите множество продукти, предлагайки ви незалепваща повърхност за печене, за лесно готвене и почистване.

Най-добрата електрическа скара: препоръки

Основавайки се на критериите опираси по-горе, можем да ви предложим няколко електрически скари, предлагащи най-доброто съотношение  качество/цена.

1. Еелектрическа скара Tefal OptiGrill+ GC712D

Еелектрическа скара Tefal OptiGrill+ GC712D

Плочи от лят алуминий: с незалепващо покритие, висока производителност и лесен за почистване.
Тава за събиране на течности с висок капацитет: голяма тава за събиране и плоча с ъгъл 7 °, за източване на течности.
Съвместимост със съдомиялна машина: плочите и тавата са съвместими със съдоялна машина.

Виж детайли и цена

2. Електрическа скара Philips HD6323/20, Индикатор за температура, Капак

Електрическа скара Philips HD6323/20Настолният грил Philips с двойна плоча: Гладката повърхност е идеална за деликатно приготвяне на продукти като зеленчуци, риба и скариди; набраздената повърхност е за изпичане на парчета месо като пържоли, хамбургери или наденици, неустоими със своите препечени ивици.
Незалепващите повърхности ви позволяват да печете без никаква мазнина, за да усещате само вкуса на храната.
Вградена тавичка за събиране на излишната мазнина.

Виж детайли и цена

3. Електрическа скара Tefal GC205012

Електрическа скара Tefal GC205012Лесен за употреба: светлинният индикатор Ви показва кога да започнете готвенето.Използвайте термостата, за да регулирате температурата.
Лесно съхранение: може да се съхранява във вертикална позиция. Подходящ за всяка кухня!
Лесен за почистване, свалящите се незалепващи плочи и тава за сосове са подходящи за миялна машина.
С мощност 1 600 W уредът загрява изключително бързо.

Виж детайли и цена

4. Електрическа скара Gorenje KR1800CE

Електрическа скара Gorenje KR1800CEМощност: 2300W.
Корпус от неръждаема стомана – Алуминиева плоча.
Незалепващо керемично покритие.
Индикатор за температурата.
Степени на температура: 3 степени.
Удобни и топлоизолирани дръжка за пренасяне.
Тавичка с отвор за мазнината.

Виж детайли и цена

5. Контакт грил Beper 90.800

Контакт грил Beper 90.800Плочи с незалепващо тефлоново покритие.
Тава за събиране на мазнини.
Регулиране на височината на горната плоча.
Удобна дръжка.
Мощност 2000W.
Захранване 220-240V ~ 50Hz.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo