Как да изберете най-добрата електрическа самобръсначка

Коя е най-добрата електрическа самобръсначка? Какво трябва да знаете, преди да изберете вашата идеална самобръсначка? Прочетете статията ни, за да разберете.

Защо да използвате електрическа самобръсначка?

най-добрата електрическа самобръсначкаМного мъже предпочитат електрическата самобръсначка пред конвенционалната по различни причини. За да изброим само няколко: електрическите самобръсначки са идеални за тези, които пътуват, повечето пъти осигуряват по-бързо бръснене отколкото с ножчетата за бръснене и имат много по-дълъг живот.

Повечето електрически самобръсначки не изискват пяна или паста за бръснене и функционират безупречно независимо дали върху мокро или сухо лице. Ако имате нужда от бърз ретуш в офиса, можете да се използване най-добрата електрическа самобръсначка и в рамките на няколко минути, ще бъдете като нов.

Електрически самобръсначки: какво да търсите?

Електрическите самобръсначки са в най-различни размери и форми, както и традиционните ножчета за бръснене. Най-простите модели имат само едно ножче с фиксирана глава, докато по-скъпите модели имат сменяеми глави и няколко ножчета. Други разлики се изразяват в специални характеристики и прецизност на бръсненето. Сравнявайте електрическите самобръсначки по следните критерии:

Скорост на зареждане

водоустойчив електрическа самобръсначкаЕлектрическите самобръсначки са предназначени да бъдат преносим и лесни за използване. Бързата скорост на зареждане гарантира малък период на изчакване между две бръснения.

Въпреки че повечето хора използват машината за бръснене само веднъж на ден, има някои хора, които се нуждаят от по-честа употреба. Ако поддържането на външния вид през целия ден е важно за вас, отваряйте си добре очите за скоростта на зареждане на батерията.

Продължителност на функциониране на батерията

Във връзка със скоростта на зареждане на батерията е важно а знаете и продължителността й на функциониране. Повечето електрически самобръсначки могат да бъдат използвани и свързани директно към електрически контакт, но това ще ограничи движенията ви.

Ако продължителността на функциониране на батерията е по-малка от 30 минути, вземете под внимание друго устройство. Ако искате да се избръснете спокойно и да аранжирате вашите бакенбарди правилно, идеалната продължителност на функциониране е минимален интервал от 30 минути.

Характеристики

близо нарязани електрическа самобръсначкаНе всички електрически самобръсначки са еднакви. Някои могат да ви осигурят гладко бръснене, независимо дали върху мокро или сухо лице. Други са оборудвани с тример за точни подрязвания.

Индикатор за разреждане на батерията, ще ви предупреди, когато й остава малко и ще се разреди, което е много полезно, защото не искате да останете без батерия по средата на бръсненето. Някои самобръсначки са по-трудни за почистване, отколкото други. Обърнете внимание на този аспект.

Гаранция и сервиз

Стандартната гаранция за най-добрата електрическа самобръсначка е 2 години. Ако избраната самобръсначка е с гаранция по-малко от това, се излагате на риск. Електрическите самобръсначки са важна инвестиция за личната поддръжка и обикновено работят безотказно до 10 години. Въпреки това, електрическите уреди могат да се повредят и не е правилно да се купува уред с гаранция по-малка от 2 години.

Бръсненето е ежедневно рутинно действие за повечето мъже. Преценете внимателно вариантите, които имате когато избирате най-добрата електрическа самобръсначка за вас. Тя трябва да е лесна и удобна за използване всеки ден. Имайте в предвид най-важните критерии и изберете подходящата самобръсначка за вас.

Най-добрата електрическа самобръсначка

Като се вземат предвид горните критерии по-нататък ви препоръчваме няколко продукта, които предлагат най-доброто съотношение качество/цена.

1. Самобръсначка Philips S9711/31, Акумулатор

Самобръсначка Philips S9711/31, АкумулаторShaver 9000 е най-съвършената ни самобръсначка досега. Уникалната технология за разпознаване на контури предлага изключително покритие на всеки контур на лицето ви, а системата V-Track насочва косъмчетата в най-добрата позиция за най-гладко отрязване.
Патентованите прецизни ножчета V-track внимателно позиционират всеки косъм в най-добрата позиция за рязане, дори гладките косми и тези с различна дължина.

Виж детайли и цена

2. Самобръсначка Remington HyperFlex Golfer XR1340G

Самобръсначка Remington HyperFlex Golfer XR1340G

Тип захранване: Акумулатори – Брой аксесоари за бръснене: 3
Материал ножчета: Инокс
Тип батерия: Литиева – Цвят: Glossy Silver

Функции: Вграден тример, Мокро и сухо, Миещ се

Виж детайли и цена

3. Тример за лице Philips StyleShaver QS6141/32 Wet & Dry

Тример за лице Philips StyleShaver QS6141/32Създайте свой стил с Philips StyleShaver. Само с едно движение на китката този двоен уред – машинка за оформяне на брада и самобръсначка – ви дава всичко необходимо, за да създадете всеки стил – идеалната набола брада, добре оформена брада или гладко бръснене.
С изцяло металната машинка за подстригване (32 мм) и гребена с 12 регулируеми настройки за дължина е лесно да постигнете точната дължина на брадата, която желаете.

Виж детайли и цена

4. Апарат за бръснене Braun Cruzer 5 Face

Апарат за бръснене Braun Cruzer 5 Face

Тип захранване: Мрежово/Чрез батерии
Издръжливост на батерията: 30 мин. – Циферблат: LED

Функции: Вграден тример, Бързо зареждане, Миещ се

Време за зареждане на батерията: 1 час
Цвят: Черен

Виж детайли и цена

5. Самобръсначка Philips PT727/16, Батерия

Самобръсначка Philips PT727/16Ножчетата ComfortCut имат заоблени ъгли, които се плъзгат гладко по кожата ви, така че винаги получавате гладко, но и приятно, бръснене.
Flex & Float се нагажда към извивките на лицето и врата – за по-гладко бръснене.
Ще имате 45+ минути за бръснене – това са около 15 бръснения – след 8-часово зареждане.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo