Как да изберете най-добрата cандвич тостери

Как да изберете най-добрата cандвич тостери? Какво трябва да знаете, за да закупите продукта с най-добро съотношение качество/цена. Прочетете по-нататък, за да разберете.

най-добрата cандвич тостериНай-добрите сандвичи са тези, подобрени чрез затопляне. Независимо дали се наслаждавате на класически сандвич със сирене или с тон, дали предпочиташ комбинация от зеленчуци и наденички в едно panini, имате нужда от уред, който ще запече равномерно и деликатно хляба, ще затопли съставките между филиите и ще може да се използва и за други ястия в кухнята.

Тази обикновена комбинация прави cандвич тостерита един от най-популярните и желани уреди за приготвяне на храна.

Въпреки, че очевидната употреба на cандвич тостерита е да изпича хляба, тези уреди могат да се използват успешно и за други рецепти. Можете да готвите почти всичко в това устройство, от палачинки и омлети до сладкарски изделия благодарение на способностите му да предлага постоянна температура на готвене.

Вместо да се опитвате да овладеете проблемното изкуство по обръщане на палачинките с тигана, прибавете блата в cандвич тостерита и тя ще го зачерви както трябва и от двете страни, беза да е нужно обръщане.

Най-добрата cандвич тостери: Какво да търсите

За да приготвите най-добрия топъл сандвич имате нужда от подходящия уред за сандвичи. Уред с ниско качество няма да затопли равномерно сандвича и е възможно да го изгориш или да се получи сандвич топъл отвън и студен отвътре. По-долу ще ви представим подробно какво трябва да знаете, за да изберете най-добрата cандвич тостери .

Характеристики

Характеристики cандвич тостериУредите за сандвичи имат различни дизайни за улесняване приготвянето на желания продукт. Най-обикновените и евтини уреди имат плочи за четири половини сандвичи. Друг вид уред предлага 2 гладки плочи както горе, така и долу за равномерно изпичане на продуктите.

Най-популярният модел е този, който предлага вълнообразни плочи, като на скара, които образуват така известните бразди по филиите хляб. Някои уреди имат дори специални плочи за гофрети или палачинки.

Капацитет

Размерът на една cандвич тостери ви позволява да приготвяте между 1 и 4 сандвича едновременно, всяка филия тостерен хляб ще бъде нарязана на две от уреда, което означава, че ще можете да получите до 8 триъгълни сандвича с най-големия уред на пазара.

Една стандартна cандвич тостери ще ви позволи да поставяте до две филии хляб едновременно, получавайки се 4 сандвича. Можете да поставите сандвичите и нарязани на диагонал, за да паснат по-добре към специалната форма на уреда.

Почистване

препечен сандвичНай-лесното улеснение на една cандвич тостери е способността да се почиства много лесно, намаляйки така с много времето за приготвяне на топъл сандвич. Ако затопляте един сандвич в тиган или фурна, той ще остави трудни за почистване  петна върху съда.

Въпреки че покупката на cандвич тостери може да изглежда на пръв поглед повече като прищявка, ще се убедите, използвайки я, че има известен принос в приготвянето на вкусен сандвич.

Вместо да използвате скара или тиган, където ще трябва да обръщате сандвича и от двете страни, за да го запечете, той остава трудни за почистване следи, с една cандвич тостери ще получите перфектно запечен сандвич само за няколко минути. Просто изберете предпочитания уред и ще правите вкусни сандвичи почти като професионалист.

Най-добрата cандвич тостери: Препоръки

Предвид съветите в статията и мненията на купувачите, по-нататък ще ви предложим няколко модела на уреди за сандвичи с отлично съотношение качество/цена.

1. Сандвич тостер Breville VST051X-01, 750 W, Капацитет 2 сандвича

Сандвич тостер Breville VST051X-01

Сваляеми незалепващи плочи – Напълно сменяеми незалепващи плочи позволяват лесно почистване, дори и в съдомиялна машина.
Лесно съхранение – Благодарение на своята конструкция и зоната за съхранение на кабела, устройството може лесно да стои на шкафа в кухнята.
заключващ се капак – Благодарение на заключващия се капак топлината се разпределя развномерно.

Виж детайли и цена

2. Сандвич тостер Tefal Avante 2 в 1, SM6038, 650W

Сандвич тостер Tefal Avante 2 в 1 SM6038 Tefal Avante 2 в 1 е устройство, с което можете да приготвите сандвичи и гофрети.

Мощност (W): 710 – Покритие: Неръждаема стомана – Светлинни индикатори
Функции и Аксесоари: Система за заключване, Сандвич-мейкър, Гофрети, Cвалящи се плочи.

Виж детайли и цена

3. Сандвич тостер Philips Daily Collection HD2392/90

Сандвич тостер Philips Daily Collection HD2392/90Идеално изпечени сандвичи по всяко време с този мощен сандвич-тостер с висока температура и плочи за изрязани и запечатани сандвичи, които запечатват съставките вътре.
Най-лесен за използване със система за лесно заключване и лесен за прибиране с възможност за компактно вертикално съхранение.
Специалното незалепващо покритие прави почистването по-лесно.
Висока температура за идеално изпечен сандвич.

Виж детайли и цена

4. Контактен грил TRISTAR, GR-2846, 700w

Контактен грил TRISTAR, GR-2846, 700wКомпактен контактен грил с капак от неръждаема стомана, който придава много луксозен вид.
Идеален за приготвяне на риба, месо, зеленчуци, тостове, сандвичи.
Плочите за печене са с незалепващо покритие, така че много лесно да се почистват.
Плаващия капак премахва ограничението във височината на приготвяната храна.

Виж детайли и цена

5. Сандвич тостер Heinner Delice 300, 750W

Сандвич тостер Heinner Delice 300, 750W

Мощност (W): 750 – Нива на мощност: 1 – Светлинни индикатори
Функции и Аксесоари: Сандвич-мейкър, Незалепващи плочи.

Цвят: Черен/Инокс
Капацитет: 2 сандвича

Виж детайли и цена

 

 

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo