Как да изберете най-добрат електрическа четка за зъби

Най-добрата електрическа четка за зъби ще ви помогне да подобрите своята устна хигиена и здраве. За разлика от конвенционалните четки за зъби, електрическата четка за зъби има акумулаторна дръжка и осцилираща четка, които трябва да се сменят на всеки три месеца.

най-добрат електрическа четка за зъбиВъртящите и вибриращи четки симулират движението на ръката при използване на класически четка за зъби, само че при много високи скорости. Правилното миене на ръка трябва да се направи при скорост от 300 оборота в минута, докато електрическа четка за зъби може да изпълнява между 3000 и 10000 оборота в минута.

В резултат на тази скорост най-добрата електрическа четка за зъби ще премахне плаката и ще намали гингивита много по-бързо.

Проучванията показват, че ръчнине и електрическите четки за зъби могат да бъдат еднакво ефективни, но ръчното миене зависи много от жизнеността на всеки.

Електрическата четка за зъби работи вместо вас, уверявайки ви, че можете да извършите ефективно миене. Всичко, което трябва да направите, е да разходите вибриращата четка по цялата повърхност на зъбите.

Най-добрата електрическа четка за зъби: какво да търсите

най-добрат електрическа четка за зъбиВъпреки, че повечето от тях имат еднакви функции, акумулаторните електрически четки за зъби са няколко вида. Изборът на правилната четка за зъби, се основава на личните ви предпочитания и комфорт. По-нататък ще ви представим някои основни фактори, които трябва да имате предвид при избора на най-добрата електрическа четка за зъби за вас.

Гама четки

Както при конвенционалните четки за зъби, четкащите глави на електрическите четки имат различни форми и текстури. Можете да избирате между меки или средни косми като твърдост, в зависимост от личния комфорт. Повечето зъболекари препоръчват мека четка, ако имате чувствителни зъби или венци.

От друга страна, много хора вярват, че четките със средна текстура могат да премахнат най-ефективно плаката. Можете да избирате между кръгли или овални четки и четки с косми с различна дължина, които ще ви помогнат да почистите ефективно пространствата между зъбите и между зъбите и венците.

Режим на четкане

Изберете електрическа четка за зъби, която предлага възможност за избор между различни скорости и нива на налягане. Това ви позволява да избирате между по-бързи или по-твърди трептения, които ще осигурят по-дълбоко почистване, или по-бавно трептене и с по-малко налягане, ако имате чувствителни зъби или венци.

 Най-добрите четки за зъби ще ви позволят да създадете персонализиран начин на четкане, която най-добре отговаря на статуса ви.

Характеристики

почистване отлични зъбиПовечето електрически четки за зъби имат характеристики, подобряващи комфорта при употреба и подобряват функционалността. Например, някои продукти включват таймер, който ви помага да четкате в продължение на 2 цели минути.

Други модели електрически четки за зъби дори ви предупреждават звуково на всеки 30 секунди, за да промените зоната на четкане, като се уверите, че сте приложили равномерно четкане през цялата уста.

Най-добрите електрически четки за зъби съдържат и аксесоари за пътуване, които ви позволяват лесно да вземете електрическа четка за зъби, където и да отидете. Те могат да бъдат калъф за пътуване и преносимо зарядно устройство. Някои четки имат и допълнителни четкащи глави, които ще ви стигнат от 6 до 9 месеца. След като ги използвате, можете да си купите допълнителни такива отделно.

Независимо дали искате да подобрите здравето си или просто искате миенето на зъбите ви да бъде по-лесно, най-добрите електрически четки за зъби ще ви помогнат да постигнете и двете. Те са по-скъпи от ръчните четки за зъби, но скоро ще разберете, че си струва инвестицията.

Най-добрата електрическа четка за зъби: препоръки

Анализирайки офертата на производителите можем да ви предложим най-добрите модели на пазара, които предлагат отлично съотношение цена/качество.

1. Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 9000, SmartRing, 6 Програми

Електрическа четка за зъби Oral-B Genius 9000, SmartRing, 6 ПрограмиНовата електрическа четка за зъби Oral-B Genius 9000 е предназначена да ви помогне в грижата за зъбите.
С Bluetooth технология, се свързва към Oral-B апликацията във вашия смартфон, за да получавате обратна информация по време на миене на зъбите.
Четката има вграден хронометър, сензор за налягане и откриване на позицията, за да не пропуснете някоя зона.

Виж детайли и цена

2. Ел. четка за зъби Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43

Ел. четка за зъби Philips Sonicare HealthyWhite HX6712/43Премахва до 100% повече плака от труднодостъпните места отколкото ръчна четка за зъби.
Уникалното динамично действие на електрическата четка за зъби Philips Sonicare нежно и ефикасно достига дълбоко между зъбите и по продължение на венеца.
2 минути в режим Clean и още 30 секунди в режим White, за да почистите видимите предни зъби. Отстранява ежедневните петна, като тези от кафе, чай, цигари и червено вино.

Виж детайли и цена

3. Ел. четка за зъби Oral-B Smart Series 6000 CrossAction

Ел. четка за зъби Oral-B Smart Series 6000 CrossAction „Cross Action“ е вдъхновена от професионалните почистващи инструменти на стоматолозите, за да Ви достави най-добрия ефект.
Притежава сензор за налягане, който светва при твърде голям натиск и по този начин предотвратява прекомерно триене на емайла и раздразнение на венците.
Специалния ѝ таймер ще ви помогне да четкате зъбите в препоръчителното от стоматолозите време, за най-добри резултати.

Виж детайли и цена

4. Ел. четка за зъби Dr. Mayer GTS1050 с индукция

Ел. четка за зъби Dr. Mayer GTS1050 с индукция

8800 осцилации в монута – премахва повече плака от ръчна четка за зъби.
Два режима на работа (стандартен и чувствителен), които отговарят на нуждите на различни грижа за устната кухина.
2-минутен таймер осигурява препоръчваното време за миене.
В рамките на 30 секунди четкане ще помогне на всяка област на устата ви.

Виж детайли и цена

5. Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality Plus Cross Action

Електрическа четка за зъби Oral-B Vitality Plus Cross ActionСтрахотната четка за зъби почиства дори труднодостъпните места, а с помощта на технологията Daily Clean с 2D-движения, четката почиства всеки зъб поотделно.
Сензорът за натиск предупреждава при прекомерно натискане, чрез което зъбите и венците са защитени от механично увреждане.
Oral B Cross Action премахва зъбната плака до минимум, редуцира повърхностните петна и приятно масажира венците, грижейки се за тяхното здраве.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo