Как да изберете най-добрия ръчен миксер

Как да изберете най-добрия ръчен миксер? Какви функции и характеристики трябва да има перфектният за вас ръчен миксер? Прочетете статията, за да се информирате.

най-добрия ръчен миксерРъчните миксери са електродомакинските уреди, които позволяват смесването и комбинирането с лекота на съставките в кухнята.

Тези уреди помагат при смесването и хомогенизирането на течни или сухи съставки много по-бързо и по-добре отколкото с ръка, спестявайки време и постигайки много по-консистентни резултати.

Най-добрият ръчен миксер ви помага да смесвате ефикасно съставки за сладолед, глазура, картофено пюре, целувки и много други.

Почистването на ръчния миксер е лесно и бързо тъй като той е оборудван с разглобяеми бъркалки, които могат да се измият лесно на ръка или в съдомиална машина.

Най-добрият ръчен миксер заема малко място в кухнята, той често е много малък, за да бъде съхраняван в чекмедже.

Най-добрият ръчен миксер: какво да търсите

Когато търсите най-добрия ръчен миксер за вас, изберете продукт, който ще ви помога във всички готварски задачи и печенето. Вземете предвид мощността на уреда, настройките на скоростта и се уверете, че е с включени всички приставки и аксесоари, които са ни нужни.

На последно място, не забравяйте да изберете дизайн, който подхожда на декора на кухнята ви.

Мощност

Ръчен миксер мощност и скоростМиксерите, бидейки електродомакински уреди, са с мощност на двигателя, посочена във ватове, като със стойности между 100 и 400 вата са стандартни.

Дори и моделите с по-ниска мощност могат да се справят с основни задачи, като лесното разбиване на блата или на глазурата, но може да нямат силата, необходима за месенето на тесто за хляб или разбиването на големи количества блатове.

Скорост

Ръчните електрически миксери имат настройки на скоростта, които контролират скоростта на въртене на бъркалките за разбиване и смесване.

Можете да смесмате сухи или течни съставки на малка скорост, за да избегнете напръскването на цялата кухня с брашно и други продукти, на средна скорост за перфектно хомогенизиране на блата.

Високите скорости са много добри за разбиването на сметена или белтъци. Повечето модели ръчни миксери предлагат три степени на скорост, а най-модерните – до 12 степени на скорост.

Дори и вида управление на скоростта при различните модели ръчни миксери може да се различава.

Повечето модели използват колеленце или лост за регулиране на скоростта, които са позиционирани обикновено близо до дръжката.

Някои по-модерни модели използват бутони за увеличаване и намаляване на скоростта, която се показва на дисплей.

Прставки и аксесоари

Всички ръчни миксери са оборудвани стандартно с бъркалки за разбъркване и разбиване, които се използват за основните задачи за смесване. Някои модели включват и щипки за месене или крак за пасиране, който има и нож.

Някои ръчни миксери включват специални градирани съдове, където могат да се приготвят с точност кремове, блатове или любимите супи.

Дизайн

Ръчен миксер тесто за месене аксесоарНаличните цветове и дизайнерски стилове на най-добрите ръчни миксери варират значително от модел до модел.

Някои производители се ограничават до производството на уреди с функционален вид в традиционните цветове бяло, черно или инокс.

Други производители предлагат ръчни миксери в широка цветова гама и различни стилови орнаменти.

Някои миксери имат и ергономични улеснения, като дръжките, подплатени с различни материали, за да се увеличи ефикасността на употребата.

Докато цветът на миксера не влияе на ефективността му, може да искате да изберете модел, който изглежда добре в кухнята ви и можете да вземете предвид и ползите, които носят другите елементи на дизайна.

Закупуването на ръчен миксер за вашата кухня ще улесни и ускои скоростта, с която ще вършите задачите си по разбъркване и месене.

Тези малки електродомакински уреди смесват сухи и течни съставки много по ефикасно отколкото ако ги бъркате вие на ръка.

Нещо повече, те отхвърлят напълно умората, причинена от разбиването на блата или разбиването на ръка на белтъците или на майонезата.

Фактът, че можете да смесмате бързо съставките, спестява от времето прекарано в кухнята, а добре смесените съставки гарантират по-добри резултати в процеса на печене.

Най-добрият ръчен миксер: препоръки

Имайки предвид препоръките и критериите по-горе, можем да ви представим няколко добри модели ръчни миксери, които предлагат отлично съотношение качество/цена.

1. Миксер Heinner HM-450D, 450 W

Миксер Heinner HM-450D, 450 WМощност (W): 450
Тип уред: Ръчен
Скорости: 8
Турбо бутон – Месене
Аксесоари за месене – Бъркалки
Ниво на шум: 65 dB
Захранване: 220-240 V

Виж детайли и цена

2. Миксер Bosch MFQ36440, 450 W

Миксер Bosch MFQ36440, 450 WЛесен за почистване: аксесоарите са съвместими с миялни машини.
Дръжката на миксера е ергономична с гумирано покритие за лесно и удобно ползване.
Тих, но мощен – разполага с 5 скорости за работа.
В комплекта се включват: миксер, специална купа, 2 вида бъркалки, накрайник за блендер.

Виж детайли и цена

3. Ръчен миксер ZEPHYR ZP 1110 M, 300W

Ръчен миксер ZEPHYR ZP 1110 M, 300WРъчният ни миксер е мултифункционален и включва 4 аксесоара.
С помощта на впечатляващия 300-ватов мотор приготвянето на храна с ръчен миксер Zephyr може да е всичко друго, но не и трудно.
5 степени на мощност ти позволяват да експериментираш с различните съставки, докато не намериш идеалната скорост за нуждите си.

Виж детайли и цена

4. Миксер Philips HR1459/00, 300 W

Миксер Philips HR1459/00, 300 W Мощен 300-ватов мотор, който разбива, разбърква и меси до съвършенство.
5 Скорости плюс функция „турбо“ за голямо разнообразие от рецепти.
Лентови бъркалки и куки за тесто от неръждаема стомана.
Щипка за кабела за увиване и съхраняване без бъркотия.

Виж детайли и цена

5. Миксер Star-Light MM-300W

Миксер Star-Light MM-300WМощност (W): 300
Тип уред: Ръчен
Скорости: 6
Турбо бутон: Да
Брой аксесоари: 2
Аксесоари за месене – Бъркалки

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo