Как да изберете най-добрия тостер

Как да изберете най-добрия тостер? Какво трябва да знаете, за да закупите тостер с най-доброто съотношение качество/цена? Прочетете по-нататък, за да разберете.

най-добрия тостерНяма по-вкусно нещо от от една перфектно препечена филия с масло и мармалад. Лесно и бързо изпечения хляб ще ви помогне за закуската. Най-добрият тостер ще ви помогне да препичате хляба без проблеми. Той ще зачерви франзела или ще затопли любимия домашен хляб точно както искате.

Най-добрият тостер за 2 или 4 фили не само, че ще препече хляба добре, но ще изглежда превъзходно върху кухненския ви плот. Също като възглавница за канапее или декоративна рамка на стената, тостерът за хляб може да бъде  перфектният уред, който ще постави артистичен акцент в кухнята ви.

Най-добрият тостер: Какво да търсите

Повечето тостери ще направят това, което искате: ще препекат хляба. Все пак, тостерът може да служи за повече цели. Той може да бъде незаменим помощник на всеки готвач, помагайки му да усъвършенства всяка рецепта, която се нуждае от препечен хляб или крутони.

Когато търсите най-добрият тостер трябва да имате предвид всички негови характеристики: функции по препичане на хляба, размери и дизайн, както и сервизното обслужване и гаранцията, предоставени от производителя.

Характеристики

Характеристики най-добрия тостерПерфектната настройка на степента на препичане може да прави разлика между достатъчно зачервена филия хляб и изгорена и негодна за консумация филия. Търсете тостер, който предлага възможно най-широка гама от  найстройки на мощността на зачервяване и особено  прецизен начин на регулирне.

Някои тостери ви позволяват 2 или 3 фиксирани степени на мощност, без междинни настройки, които не всеки път могат да бъдат подходящи за хляба, който препичате обикновено. Това може да бъде неприятно, тъй като ще бъдете принуден да наблюдавате постоянно процеса на препичане, нещо, което сте правили когато сте препичали хляба на печката или на котлона.

Трябва да имате предвид удобството на използване на новия ви тостер. Някои тостери предлагат автоматично препичане на хляба без да е необходима вашата намеса. Автоматичните тостери са програмирани да доставят цикъл на препичане при простото натискане на бутон или когато улови поставянето на филия.

Някои тостери позволяват препичането на 4 или 6 филии едновременно. Други могат да позволят препичането на по-големи парчета хляб, като кифли или франзели. Най-добрият тостер за вас е този, който ви позволява да получите препечения хляб както ви харесва.

Функции на препичане

Дизайн най-добрия тостерТостерът може да има най-напреднали функции, но ако не са лесни за употреба, всичко е напразно. Повечето тостери имат стандартни бутони: кифла, нагряване, разтопяване и анулиране. Все пак, някои предлагат допълнителни функции на препичане, които ще ви помогнат много да получите перфектно препечения хляб. Търсете функции на препичане,  които ви предлагат възможност за проверка нивото на препичане по средата на цикъла и регулирането му в зависимост от резултатите.

Дизайн

За един модерен тостер, външният вид в кухнята е толкова важен, колкото и функционалността му. Няма да бъде много задоволително да криете тостера в шкафа всеки път коато имате гости, тъй като изглежда все едно е купен от пазара. Също така, няма да сте много доволни от тостера си, ако се изгаряте всеки път когато го докоснете отвън по погрешка докато опитвате да използвате бутоните му. Най-добрият тостер ще добави естетична стойност към всяка кухня и ще ви предложи перфектни функции за употреба, почистване и съхранение.

Гаранция и обслужване

вкусна препечен хлябЗа малките електродомакински уреди с честа употреба е добре да имате възможно най-стабилна гаранция в случай, че се повреди. Повечето тотери ви предлагат гаранция от минимум една година.

Също  така е добре да изберете известен производител, който има оторизиран сервиз в близост до местожителството ви. Някои търговци ви предлагат, удължена гаранция, срещу заплащане за закупения уред. Няма да е лошо да се възползвате от подобна оферта, за да бъдете спокойни дълги години след закупуването на стоката.

В крайна сметка, най-добрият тостер за вас ще ви предлага всеки ден препечения хляб точно както ви харесва. Изберете тостер според нуждите си , който може да препича или затопля хляб, кифли и сладкарски изделия, които консумирате редовно. Помислете за функциите на препичане и почистване, както и външния вид и размерите му, така че можете да се наслаждавате на пълно изживяване всеки ден.

Най-добрият тостер

Имайки предвид гореизложените критерии, избрахве за вас няколко препоръки за тостери, които предлагат най-доброто съотношение качество/цена.

1. Тостер Electrolux EAT7800, 980 W, 2 Филии, 7 Настройки

Тостер Electrolux EAT7800, 980 W

Мощност (W): 980 – Капацитет: 2 филии хляб
Нива на мощност: 7 – Функция размразяване
Специални функции: Функция претопляне

Включени аксесоари: Поставка за хлебчета, Тава за трохи
Дължина кабел (м): 0.75

Виж детайли и цена

2. Тостер Philips HD2628, 950 W, 2 филии

Тостер Philips HD2628, 950 W

Регулиране на степента на препичане – Регулирайте нивото на нагряване според предпочитанията си и получете печени филийки точно по вкуса ви.
Високо повдигане за безопасно изваждане на по-малки филийки.
Стоп бутон – спиране на препичането по всяко време.
Бутонът за размразяване ви позволява да размразявате и претопляте наведнъж, а с бутона за претопляне се загрява студен хляб или се запича току-що препечен хляб.

Виж детайли и цена

3. Тостер Bosch TAT3A014, 980 W, 2 филии

Тостер Bosch TAT3A014, 980 W

Мощност (W): 980 – Капацитет: 2 филии хляб
Други: Приспособление за повдигане на филийте, Система съхраняване кабел, Центриране на филийките.
Специални функции: Функция зануляване, Автоматично изключване.
Контролен панел: Механичен
Включени аксесоари: Тава за трохи, Поставка за хлебчета.

Виж детайли и цена

4. Тостер Philips HD2595/00, 800 W, 2 филии

Тостер Philips HD2595/002 широки отделения за филии.
4 функции в 1 (претопляне, размразяване, отказ, 7 степени на препичане).
Претопляне на препечените филийки за секунди.
Размразяване, за препичане на замразен хляб.
7 степени на препичане за всеки вкус.
Отказ: спиране веднага, щом пожелаете.

Виж детайли и цена

5. Тостер Star-Light TS-800W, 800 W, 2 филии, Функция размразяване

Тостер Star-Light TS-800W, 800 WТостерът Star-Light TS-800W Ви допринася безлимитни възможности и разновбразие в правенето на сутришните сандвичи, и не само.
Идеален за Вашата кухня, тостерът комбинира безопастност и ергономичен дизайн, реализирани от материали с високо качество.
Регулирайте степеннта на температурата за по-препечени или по натурални филийки, благодарение на 7- степениия контрол.
Лесно и бързо почистване, благодарение на подложката за трохи.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo