Как да избереш най-добрата месомелачка

Как да избереш най-добрата месомелачкаКоя е най-добрата месомелачка? Какви функции трябва да има, и какви функции и за какво трябва внимаваш преди това. Прочи статията ни за конкретни съвети.

Електрическата месомелачка е важен инструмент за всеки готвач, независимо дали любител или професионалист. Въпреки че се използва основно за мелене на месо, месомелачката може да бъде многофункционална и може да мели много други неща, включително плодове и зеленчуци.

Сред основните предимства, които носи най-добрата месомелачка са по-малко усилие, положено за смилането на всичко необходимо и аксесоарите, с които е оборудвана, които ти помагат при много други операции. Времето, използвано за тези операции, е и то малко, така че ползите от нея са големи.

При избора на месомелачка, можеш да избереш механична или електрическа. Очевидно е, че електрическата е много по-силна, има твърде много опции и ще ви даде по-малко главоболия във всяко нещо, което вършите.

Как да изберем най-добрата месомелачка?

Пазарът е много богат на предложения за месомелачки, така че, когато решиш да си купиш такъв инструмент, трябва да се вземат предвид много критерии. Ако приемем, че си избрал да си купиш електрическа месомелачка, трябва да имаш предвид следните неща.

Мощност на двигателя

Месомелачка Размери на меленеТя се изразява във вата и е изключително важна. Колкото мощността е по-голяма, толкова по-бърза ще бъде месомелачката и по-лесна за използване. По-висока мощност не означава автоматично по-високо потребление на енергия. Месомелачка с по-малка мощност може да консумира повече енергия, защото процесът на смилане може да продължи по-дълго. Поради тази причина, трябва да избереш възможно по-мощна месомелачка;

Размери на мелене

Можеш да избираш месомелчки  с големи, средни и фини размери на мелене. Това определя размера, който ще имат парченцата месо, след като са били нарязани. Повечето месомелачки предлага възможности за няколко размера;

Аксесоари, с които е оборудвана

Колкото повече са аксесоарите, толкова по-добре, защото това ще осигури повече възможности. Месомелачката може да бъде с аксесоари за мелене на наденици, домати, зеленчуци или със специални приспособления за надребняване на съставките за сладкиши;

Материалите, от които е направена

месомелачка АксесоариТова е един много важен елемент, тъй като качеството на ножовете, цедките и на другите компоненти могат да дадат продължителността на живот, от която се нуждае мелачката;

Капацитет на мелене и обратна функция

Капацитетът на мелене ще определи точно какво количество продукти ще можеш да смелиш, а обратната функция е много полезна, мелачката блокира, защото може да извади продуктите от горната част;

Скоростта на работа

Можеш да избереш месомелачка с една единственна скорост, между 500 и 600 W, или такава с по-висока мощност, която обикновено се предлага с две нива на мелене, всяко от които е с различен интензитет; Тази с по-високата мощност може да ти спести време и енергия, защото въртенето се предизвиква от един мотор, не от механична сила, като няма да бъде необходимо да се намесваш в процеса на мелене;

Цена

Един от аспектите, по които се ръководи всеки клиент, е цената. Тя може да бъде определящ фактор при избора на месомелачка. Дори ако това е изключително важно, то определя всички критерии, на които искаш да отговаря месомелачката, след което намери всички мелачки, които се вписват в тези критерии.

Избери месомелачката с най-ниска цена и която ти вдъхва най-голямо доверие, както по отношение на мненията в интернет, така и по отношение на фирмата производител. Една известна фирма ще предложе повече гаранции по отношение на качеството и има много предимства.

Най-добрата месомелачка

Като се имат предвид по-горните критерии, можем да Ви препоръчаме няколко модела на месомелачки са най-доброто съотношение качество/цена/функционалност.

1. Месомелачка Philips HR2712/30, Максимална мощност 1600W, Капацитет 1.7 кг/мин

Месомелачка Philips HR2712/30 Високо ефективно смилане, изключително компактна конструкция.
Силен мотор с 450 W номинална и 1600 W блокирана мощност.
Изцяло метални съединения за работа при тежки натоварвания.
Капацитет на смилане до 1,7 кг за 1 минута.
Фунии за наденици – 12 мм (тънки) и 22 мм (дебели).
2 хигиенични диска за смилане от неръждаема стомана (5 и 8 мм).

Виж детайли и цена

2. Месомелачка Tefal NE445, 2000 W, 2.3 кг/мин, Приставки за домати и месо

Месомелачка Tefal NE445, 2000 WБлагодарение на мощен 2000W мотор, можете да мелите до 2.3 кг месо на минута.
Приставки за фино, средно и едро мелене.
Аксесоар за колбаси, позволява лесно приготвяне на колбаси.
Самонаточващи се ножове за постоянна производителност с течение на времето.
Приготвяйте вкусни домашни сокове и сосове, благодарение на 2 филтъра.

Виж детайли и цена

3. Месомелачка Gorenje, модел MG 1800 SJW, мощност 1800 W

Месомелачка Gorenje, модел MG 1800 SJWМощност на мотора (макс): 1800 W – Капацител на мелене: 2.2 кг/мин
Лесно почистване – Метален корпус
Функция обратно движение.
Решетка за мелене на месо: 2.
Приставка за наденички и бисквити: 1.

Виж детайли и цена

4. Месомелачка Zelmer ZMM1283S, 2.3 кг/мин, Аксесоар за домати, Фуния за карначета, 3 сита

Месомелачка Zelmer ZMM1283SZelmer ZMM1283S е идеалният помощник във всяка кухня!
С помощта на аксесоарите имате възможност да режете, рендосвате, изстисквате и не само това.

Колбасни аксесоари, Аксесоари за домати, Подаваща тава, Избутващи аксесоари, Режещ барабан за филиране, Барабан за финно рязане, Анти-плъзгащи крачета.
Диск мелачка (мм): 2.7, 4, 8.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo