Как да избереш най-добрия мултикукър

Кой е най-добрият мултикукър? Какво трябва да търсиш и как да избереш подходящия уред? Как да намериш най-доброто съотношение качество/цена? Прочети, за да разбереш необходимите подробности.

най-добрия мултикукърКато готвач на къщата обикновено имаш две възможности, когато става въпрос за приготвяне на храната: полуфабрикати, готвени в микровълнова фурна за няколко минути, които не са нито здравословни, нито вкусни, или обилна и здравословна храна от няколко ястия, което трае с часове, за да ги подготвиш.

Мултикукър устройствата ти предлагат солидна алтернатива, позволявайки ти да готвиш вкусно и здравословно с много малко труд и за кратко време.

Не само, че тези уреди не струват цяло състояние, но ти помагат да пестиш енергия и са толкова лесни за употреба, че можеш да превърнеш няколко парчета месо във вкусна храна за цялото семейство.

Мултикукър – Какво трябва да търсиш

Уредите мултикукър не са най-новото изобретение на кухнята. Но с течение на времето те са със значително подобрена ефективност и технология на нагряването, циркулирането на въздуха и нивото на контрола. Можеш да включиш уреда и да го програмираш да готви почти сам, дори и през нощта или когато не си вкъщи.

Въпреки това, всеки уред предлага различни улеснения, тръгвайки от размера на съда за готвене, възможностите за нагряване и много други функции, които ще се опитаме да Ви обясним по-долу.

Спецификации

контролен панел мулти котлонЦифровите мултикукъри са високо ценени заради способността им да готвят хранта бавно и естествено.

Мултикукърът съдържа съд за готвене, който може да се отделя за лесно почистване или за сервиране на ястията. Той също има стъклен или метален капак, покриващ мястото за готвене, осигурявайки запазване на топлината вътре в съда.

В допълнение, в предната част на уреда ще намерим зона на контрол с различни дисплеи и бутони за контролиране на температурата и продължителността на готвене. Както управляващият блок е по-сложен, толкова повече възможности ще имаш при приготвяне на храната.

Удобства

Поради технологичния напредък в днешно време, най-добрият мултикукър е лесен при използване.

Например, някои модели на мултикукър предлагат цифрови контрол чрез допир за изживяване без бутони. Други модели предлагат комплексни възможности за програмиране и настройки за най-общите рецепти.

При избора на най-добрия мултикукър трябва да се помисли дали допълнителните функции наистина ли ти носят ползи или са там само за да те объркат или да надеят цената на уреда. Винаги избирайте разумно.

Лесна употреба

аксесоари мулти котлонНай-добрият мултикукър осигурява лесно използване по няколко начина. Начинът на приготвяне на храната е лесен: просто трябва да смесиш съставките в съда за готвене и след това да програмиращ температурата.

За някои ястия може да се наложи да се разбърква от време на време, но обикновено можете да оставите храната да се готви в продължение на часове, без да се притеснявате, че ще изгори или няма да се приготви правилно.

Гаранция

Мултикукър уредите не са много скъпи и изискват минимална поддръжка. Нагревателните елементи са надеждни и обикновено работят в продължение на години, преди да се повредят. Въпреки това, поради нарастващата сложност на програмните и контролни системи, дори и тези прости устройства могат да се повредят.

Изберете мултикукър от реномиран производител, който предлага възможно най-голяма гаранция, като при всеки домакински уред. Най-добрият мултикукър предлага минимална гаранция от 24 месеца.

Най-добрият мултикукър ти помага да доведеш готвенето на ново ниво, давайки ти възможност да готвии здравословния и вкусни ястия само с няколко натискания на бутона. Дори ако имаш работа за вършене, можеш да настроиш устройството да готви за теб и когато приключиш с работата, да те чака топла и вкусна храна.

Най-добрият мултикукър

Въз основа на горните критерии можем да препоръчаме няколко модела, които предлагат добро съотношение качество цена.

1. Multicooker Philips HD3167/70, 980 W, Капацитет 5 л, 15 Автоматични програми, Таймер

Multicooker Philips HD3167/70, 980 WНовите многофункционални уреди за готвене на Philips са оборудвани с интелигентни контроли на температурата, които гарантират лесното приготвяне на любимите ви ястия. Горен преден панел за по-лесна работа.
Безопасен за съдомиялна машина вътрешен съд.
Много дебел 2,0 мм вътрешен съд с нано керамично покритие.
Подвижен отвор за пара за лесно почистване.

Виж детайли и цена

2. Slow cooker Crock-Pot SCCPBPP605-050, 5.7 л, 2 Настройки, Електронен дисплей, Таймер, Мобилен керамичен съд

Slow cooker Crock-Pot SCCPBPP605-050, 5.7 lУредът за бавно готвене Crock-Pot 5,7 л. е интелигентен помощник в готвенето на разнообразни, вкусни и здравословни ястия за семейството. Благодарение на таймера, готвенето е още по-лесно и безгрижно.
Вграден цифров таймер за програмиране на готвенето – до 20 часа продължителност, през интервали от 30 мин.
Керамичен съд (без капака), подходящ за употреба във фурна.

Виж детайли и цена

3. Multicooker Tefal Fuzzy Logic RK705, 750 W, 5 л, Автоматични програми, Таймер

Multicooker Tefal Fuzzy Logic RK705, 750 W

Технология Fuzzy Logic – Автоматична настройка на параметрите за готвене за постигане на перфектни резултати!
Капацитет (л): 5 – Брой програми за готвене: 9 – Отложен старт
Таймер – Функция за поддържане на топлина
Пържене – Печене – Готвене на пара
Зърнени храни – Овесени ядки

Виж детайли и цена

4. Multicooker Oursson MP5010PSD/RD, 1100 W, 5 л, 52 Автоматични програми за готвене, Таймер

Multicooker Oursson MP5010PSD/RD, 1100 WКапацитет (л): 5 – Брой програми за готвене: 52 – Отложен старт
Таймер – Авт. изключване – Звуков сигнал – Тип дисплей: LCD
РЕЦЕПТИ: Пържене, Печене, Готвене на пара
ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ: Мерителна чаша, Шпатула.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo