Как да избереш най-добрата микровълнова печка

Коя е най-добрата микровълнова печка? Какво трябва да знаеш, когато избираш? Какви функции и характеристики са полезни и необходими? Избери съзнателно.

най-добрата микровълнова печкаМикровълновата печка е един от най-необходимите кухненски уреди. Дори и да е обичана и мразена от други, тя е част от почти всеки дом и помага на бързащите или на мързеливите, защото усхява да стопли и да сготви продуктите в много кратък срок.

Ето и някои от най-големите ползи, които представя една такава печка:

  • можеш да готвиш или да си стоплиш храна много бързо, за минута-две, когата вече имаш гости вкъщи;
  • Можеш да загрееш вода за чай и кафе също много бързо;
  • Фактът, че храната се приготвя бързо, запазва повече хранителни вещества и витамини в тях, особено термолабилни хранителни вещества и водоразтворими витамини.

Микровълновата фурна е и обект на множество противоречия и използван в излишък може да бъде нездравословен за организма, но това не я спира да бъде част от кухненското оборудване, обслужващо много домове.

Как да изберем най-добрата микровълнова?

Когато си решил да си купии микровълнова фурна, трябва да се вземат предвид няколко критерия, за да се увериш, че знаеш правилния избор. Офертата на пазара на микровълнови печки е много богата и най-добре е да се ориентирате, за да получите устройството добра за вас, защото това е покупка, че можете да поддържате в продължение на години. Ето някои критерии, които да вземеш под внимание при закупуване на фурната:

Имай предвид, естетиката и пространството на кухнята. Това е важно за хармония в твоята кухня. Преди да отидеш на пазар, анализирай добре мястото, предназначено за фурната и се увери, че тя ще бъде в безопасност. Увери се, че си й оставил пространство, за да се вентилира и я включи в заземен контакт;

използване на микровълнова фурнаПомисли за какво ще я използваш и избери модел с полезни функции за теб. Подобно на всеки електроуред днес, микровълнова фурна може да има много функции, много, които използваш и много, които няма да използваш никога.

Можеш да избереш фурна с основните функции и по-евтина, която може само да топли храна и да размразява, или можеш да избереш мултифункционална фурна.

Тя е по-скъпа, но има функции, с които можеш да приготвиш ястия на скара или на чеверме, или дори можеш да печеш различни теста. Някои фурни дори успяват да насърчават по-здравословен начин на живот, давайки възможност да се готви с пара.

Имай предвид капацитета, който има фурната. В зависимост от това колко готвиш или топлиш и колко голямо е семейството ти, можеш да избереш между микровълнова с голям капацитет или с по-малък капацитет.

В зависимост от капацитета, фурната може да бъде със странично, вертикално нагряване или можеш да имаш и двете. Анализирай добре това, което ти трябва от печката, защото в зависимост от капацитета и функциите, тя може да има различни разходи;

Имай предвид цената. Качеството е на първо място, но цената е много важен аспект. Микровълновата печка можеш да закупиш между 100 лева и няколко хиляди лева, много голям ценови диапазон, който ще ти създаде много големи главоболия.

Очевидно е, че трябва да вземеш предвид цената и да избереш най-евтиния вариант, но трябва да се увериш, че има всичко, което ти трябва;

готвене с микровълнова фурнаГледай за фирмата производител и гаранцията, която предоставя. Микровълновата печка е дългосрочна покупка. Преди да я купиш, опита да се информираш най-добре за най-добрите варианти!

Със сигурност има стотици мнения в интернет за различни модели микровълнови и за това колко са добри. Обърни им внимание и се опитай да избереш фурната, която предлага по-голяма сигурност, както по отношение на името, така и на условията на предложената гаранция;

В крайна сметка, най-добрата микровълнова фурна е тази, която успее да отговори на всички твои нужди, независимо дали това е фурна за 100 лева или такава, която струва над 500.

Най-добрата микровълнова печка

Като се вземат предвид горните критерии можем да Ви препоръчаме няколко модела на микровълнови фурни, които се отличават с качество и пълни функции.

1. Микровълнова фурна Samsung GW731K-B, 20 л, 750 W, Функция грил, Дигитална

Микровълнова фурна Samsung GW731K-B

Вмества се в пространството на всяка кухня – Тънкият екстериор заема по-малко пространство, освен това е в хармония с интериора на кухнята.
Без ъгли, без замърсявания – Избърсвайте кухината с кръгово движение. Тъй като вътрешната кухина няма ъгли, почистването е много лесно и не остават петна.
Контролен панел: дигитален – Брой програми: 4

Виж детайли и цена

2. Микровълнова фурна Gorenje MO17DW, 700 W, 17 л

Микровълнова фурна Gorenje MO17DW

Капацитет (л): 17 – Мощност фурна (W): 700 – Брой програми: 8
Контролен панел: Електронен – Тип дисплей: LED

Часовник – Таймер – Защита деца – Ултра студена врата (UCD)

Функции: Функция Smart Display – Стандартна програма за готвене – Готвене multi-level – Меню Auto

Виж детайли и цена

3. Микровълнова фурна Samsung ME73A, 20 л, 800 W, Дигитален дисплей

Бутонът Eco разрешава да спестите до 40% от енергията в режим на готовност. Просто натиснете и спестете пари и електроенергия, и спасете Земята.
От замразени до пресни храни за нула време – Функцията на Samsung за бързо размразяване обаче ви дава възможност да размразявате храната бързо и равномерно, като възстановява свежестта й до състоянието преди замразяване и помага за приготвянето на вкусна вечеря.

Виж детайли и цена

4. Микровълнова фурна Beko MGC20100S, 20 л, 700 W, Механична, Функция Grill, Таймер

Микровълнова фурна Beko MGC20100S

Grill – Грил функция е идеална за приготвяне на месо или запичане на храната.
Функция размразяване – Внимателно размразяване на замразената храна, както при стайна температура.

Капацитет (л): 20 – Мощност фурна (W): 700
Контролен панел: Механичен – Мощност грил (W): 800

Виж детайли и цена

 

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo