Как да изберем най-добрата електрическа камина

Коя е най-добрата електрическа камина? Какви характеристики и функции трябва да има камината с най-добро съотношение качество/цена? Прочетете, за да разберете.

най-добрата електрическа каминаТехнологиите в наши дни ви позволяват да имате камина вкъщи без недостатъците и опасностите от пламъците и пушека, и без да е необходимо да имате комин.

Най-добрите електрически камини ви предлагат удобството на съвременния уред за отопление и същевременно, и атмосферата на класическата камина. Използването на електрическата камина за отопление на дома ви ще ви помогне да намалите разходите и няма да трябва да режете и съхранявате дърва.

Разнообразието на формите и стиловете на дизайна на тези естетически отоплителни уреди ги правят неотсъстващи от всеки дом.

Най-добрата електрическа камина: какво да търсите

Разнообразието от модели електрически камини прави избора по-труден отколкото би трябвало да бъде. В зависимост от подредбата в дома ви, ще закупите ъглова камина, камина, монтирана на стената, която може да функционира и като сложно мултимедийно устройство, или вградена електрическа камина, която може да се монтира в отвора на една класическа камина.

За да решите съзнателно, вземете предвид критериите по-долу преди да закупите най-добрата за вас електрическа камина.

Характеристики

Зимна електрическа каминаОсновната характеристика на една електрическа камина е нагревателният елемент. Някои модели електрически камини въпреки че излъчват топлина, не са горещи при пипане, така че могат да бъдат монтирани в близост до предмети или животни без да се страхувате, че ще се изгорят.

Тъй като пламъкът на електрическата камина е показан на цифров екран, нямаме нежелани емисии на парникови газове в околната среда.

Някои модели електронни камини са оборудвани и с дистанционно управление за леснина и удобство. Някои модели са компактни и преносими, което позволява преместването им в разрични стаи или от вкъщи в офиса без никакъв проблем.

Също като повечето потребителски ел.уреди, електрическите камини имат гаранция от 24 месеца от страна на производителя.

Дизайн

Има много различни модели на електрически камини, от които можете да избирате. Някои камини са за поставяне в ъгъла на стаята, други за захващане на стената, някои изглеждат като класическа свободностояща печка, а други са вградими, предназначени да заменят класическата камина

Те се монтират в огнището на класическата камина след като то е почистено и подготвено подходящо. Стиловете дизаън включват широка гама, от класически и декоративен модел, до модерен и минималистичен, като по този начин има широк диапазон от избор в зависимост от стила на всеки.

Удобства и лекота на използване

Елегантен декор електрическа каминаОсвен дистанционното управление и преносимостта, най-добрата електрическа камина предлага една функция, която не можем да открием при класическата камина  на дърва.

Повечете модели електрически камини използват стандартни конектори за ел. мрежата, позволявайки свързването им към нормален стенен контакт. Така, няма да бъде нужно да се обаждате на електротехник да променя ел. инсталацията, която вече имате.

Повечето модели електрически камини позволяват регулиране нивото на излъчваната топлина. Някои модели имат и програмируем термостат, който може да включва и изключва топлината автоматично.

Най-добрите електрически камини се откриват във форми и модели, които могат да задоволят най-претенциозните вкусове и изисквания.

Удобството и ниските разходи както за електричество, така и за закупуването на уреда правят от електрическите камини отлична алтернатива на класическите.

Ако още нямате класическа камина в дома ми и не сте склонни да променяте конструкцията, за да монтирате такава, най-добрата електрическа камина може да ви предложи същите ползиi.

Най-добрата електрическа камина: препоръчани продукти

За да улесним избора ви, ви представяме по-долу няколко предложения за модели електрически камини с добро съотношение качество/цена.

1. Електрическа камина Art Flame „Елит“

Електрическа камина Art Flame "Елит"„ЕЛИТ“ е стенна електрическа камина от ART FLAME с изключително реалистична имитация на пламък с горящи дърва.
По избор може да се сложат допълнително камъни или кристали за предпочитащите модерна визия.
Монтира се на стената, комплект със стойка за стенен монтаж.
– огнен ефект- енергоспестяваща LED технология.
– регулируема яркост на пламъка – 4 степени.

Виж детайли и цена

2. Облицовка „Мармарис“ и Електрическа Камина „Винтаж“

Облицовка "Мармарис" и Електрическа Камина "Винтаж"Храктеристики на камина:
– огнен ефект – енергоспестяваща LED технология
– регулируема яркост на пламъка 4 степени
-дистанционно – електронен таймер: 0,5-7,5 часа
– защитен термостат от прегряване
– 2 степени за отопление:950W/1800W
Материал: натурален фурнир ясен, МДФ.
Цвят: Ванилия, Златна патина.

Виж детайли и цена

3. Комплект Арт Флейм Облицовка „Мини Рим“ и Електрическа камина „Марс“

Електрическа камина "Марс"Фронтални и ъглови облицовки ”Рим Мини” са символ на безупречния италиански финес и функционалност на съвремието.
– 2 степени за отопление: 750/1500W
– регулируема яркост на пламъка – 4 степени
– дистанционно управление
– електронен таймер: 0,5-7,5 часа
– защитен термостат от прегряване

Виж детайли и цена

4. Електрическа камина Art Flame „Санторини“

Електрическа камина Art Flame "Санторини"Три режима на работа: Един режим с енергоспестяваща LED технология без топлоотдаване и два на отопление на 750W – 1500W.
Реалистична интерпретация на огън с горящи дърва.
Минимална консумация в режим на симулация.
Регулируема сила на пламъка – 4 степени.
Скрит контролен панел.
Вграден термостат за защита от прегряване.

Виж детайли и цена

5. Електрическа камина Diplomat DPL EFP 2412

Електрическа камина Diplomat DPL EFP 2412Цвят: графитено сив Хладен/топъл/горещ въздух по избор.
Защита против прегряване.
Ефект на истински пламъци, който може да бъде включен независимо от режимът на отопление.
Тип нагревател: електрически
Максимална мощност (W): 2 000
Степени на мощност (W): 1000/2000

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo