Как да изберем най-добрата чанта/раница за лаптоп

Какво трябва да имате предвид при избора на най-добрата чанта/раница за лаптоп? Какви характеристики и улеснения трябва да предлага правилният продукт? Прочетете нашето ръководство, за да получите информация.

Основни неща при избора на най-добрата чанта за лаптоп

най-добрата чанта за лаптопЛаптопът е много важно устройство, което можем да носим навсякъде, по всяко време. Но мислили ли сте някога, че можете да носите лаптопа си по-удобно? Говоря за висококачествена чанта/раница за лаптоп, различна от стандартните чанти, предлагани от производителите.

Изборът на чанти за лаптоп, подходящи за вашите нужди, може да бъде изключително труден, поради множеството възможности, налични на пазара. Чантите за лаптоп се различават значително по размер, форма и цена. За да изберете правилната чанта за вашите нужди, трябва да знаете много ясно какво искате.

Как да изберем най-добрата чанта за лаптоп

Ето някои от най-важните критерии, които трябва да имате предвид, когато купувате най-добрата чанта за лаптоп. По този начин можете да сте сигурни, че ще изберете продукт, от който ще останете доволни дълго след покупката.

Чантата за лаптоп трябва да съответства на него

Това твърдение може да изглежда очевидно, но вероятно сте виждали куп хора, които си носят лаптопа в чанти или раници, много по-големи от необходимото. Имайки предвид това, трябва да сте сигурни, че избраната чанта ще пасва възможно най-добре на размера на вашия лаптоп.

Ще трябва да вземете предвид диагонала на екрана на вашето устройство. Позволете малък допълнителен марж, но не прекалено голям, защото лаптоп, носен в прекалено голяма чанта, не е добре защитен и е вероятно да се повреди без да искате. Ако все пак се нуждаете от допълнително пространство в по-голяма чанта, купете отделен защитен калъф, в който да поставите лаптопа си, преди да го сложите в чантата.

Имате ли нужда от допълнително място за други неща?

Ако просто трябва да пренасяте своя лаптоп и няколко кабела, по-евтина и по-обикнове чанта ще бъде достатъчна за вас. Все пак, ако трябва да носите със себе си и други неща, като например дискове, химикалки, таблети, документи, и други важни неща, ще имате нужда от чанта за лаптоп с допълнителни отделения и специални джобове.

Удобна ли е за носене чантата за лаптоп?

здрава чанта за лаптопАко обикновено ходите много пеша, може би ще бъде добре да изберете раница за лаптоп, която отговаря на вашия стил. Уверете се, че презрамките и закопчаващата система са здрави и добре вентилирани. Това ще помогне за предотвратяване на ненужното изпотяване.

Алтернативата би била чанта за лаптоп с колелца, мини количка, която ще ви освободи от носенето на тежести когато бързате към летището, докато чакате такси или когато чантата е много пълна.

Предлага ли чантата за лаптоп защита при падания и удари?

Когато избирате най-добрата чанта за лаптоп, уверете се, че тя предлага специална защита за вашето устройство. Подплатата с пяна или с въздушни възглавници е от съществено значение при избора на чанта за лаптоп, която предлага защита от удари и падания.

Устойчива ли е на вода раницата за лаптоп?

Когато пътувате навън, е възможно да уцелите лошо време или да излеете нещо върху чантата, или още по-лошо, да я изтървете в някоя локва. Уверете се, че избраната чанта/раница за лаптоп предлага пълна защита срещу вода или поне е устойчива на случайно разпръскване, за да се предотврати навлизането на вода вътре в устройство.

Изглежда ли добре избраната чанта?

След като вземе предвид всички практически аспекти на идеалната чанта/раница за лаптоп, имайте предвид също и външния й вид. Вашият личен вкус е важен, но мислете и за мнението на другите. Когато работите в по-твърда среда, е подходящ по-здравият външен вид, а ако работите в бизнес/корпоративна среда, стилната чанта е по-подходяща.

Най-добрата чанта за лаптоп: препоръки

Като се вземат предвид гореспоменатите аспекти и критерии, предлагаме ви някои продукти, избрани от нас, които предлагат отлично съотношение качество/цена, както и адекватна защита.

1. Кожена чанта за нетбук 11′ Wenger CLOUDY

Кожена чанта за нетбук 11' Wenger CLOUDYКожена каишка отзад, за закрепване върху телескопична дръжка на куфар.
Вътрешни джобове: 1 брой, подплатен джоб за предпазване на Вашия компютър.
Задни джобове с цип: 1 брой.
Предни джобове с цип: 2 броя.
Вътрешен органайзер в големия преден джоб.

Виж детайли и цена

2. Раница за лаптоп Natec Alpaca, 15.6″

Раница за лаптоп Natec Alpaca, 15.6"Материал: Найлон
Цвят: Сив
Макс. диагонал (инча): 15.6
Размери (Д x В x Ш мм): 330 x 200 x 500
Преден джоб
Отделение за 15,6-инчов лаптоп
Отделение за прибиране на документи

Виж детайли и цена

3. Раница за лаптоп Case Logic VNB217 Value Backpack за 17“

Раница за лаптоп Case Logic VNB217 Value Backpack за 17''Специално отделениа за лаптопи с диагонал до 17 инча.
Фронтален джоб, който съдържа поставка за визитни картички, място за химикали и клипс за ключове.
Големи странични джобове за съхранение на вода.
Регулируема презрамка за рамо и дръжка за захващане за транспортиране.

Виж детайли и цена

4. Чанта за лаптоп HP Value, 16.1″

Чанта за лаптоп HP Value, 16.1"Цвят: Черен
Макс. диагонал (инча): 16
Мин. диагонал (инча): 15
Регулируема презрамка за рамо
Отделение за лаптоп с подплънки, за допълнителна защита
Тегло: 0,74 кг

Виж детайли и цена

5. Чанта за лаптоп Asus Nereus, 16″

Чанта за лаптоп Asus Nereus, 16" Подходяща за лаптопи с големина до 16 инча.
Чантата е изработена от водоустойчиви материали и предпазва лаптопа ви от потенциални инциденти.
Основното отделение на чантата е подплатено за допълнителна сигурност на лаптопа.
Презрамката на чантата може да се отстранява и регулира дължината си, спрямо вашите специфични нужди.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo