Как да изберем най-добрите водоустойчиви аудио слушалки

най-добрите водоустойчиви аудио слушалкиКак можете да изберете най-добрите водоустойчиви слушалки за спорт? Какво трябва да знаете за най-добрите аудио слушалки за спорт? Прочетете статията за съвети и пояснения.

Защо да използвате водоустойчиви слушалки?

За да можете да носите със себе си музиката навсакъде където отивате. Независимо от вида спорт, който ви харесва да практикувате, бягане или каквото и да е друго, водоустойчивите аудио слушалки (издържащи на вода) ще ви помогнат да слушате любимата си музика докато сте в движение.

Тези видове слуша са проектирани да ви предложат най-доброто изживяване докато сте във водата.  Повечето водоустойчиви слушалки ви позволяват използване в дълбочини до 3 метра и до 30 минути гмуркане без загуба на производителността.

Благодарение на това, че са устойчиви на вода, дори и когато се цапат с прах или пот, можете да ги почистите лесно, измивайки ги с вода и малко сапун. В края на деня ще имате чифт чисти слушалки и страхотен звук.

Най-добрите водоустойчиви слушалки са с различни размери, за да пасват на всеки ушен канал. Те предлагат удобно носене, за да се чувствате лежерно, независимо от спорта, който обичате, без да се притеснявате, че ще паднат от ушите ви.

Най-добрите водоустойчиви слушалки: какво да търсите

Спортни аудио слушалкиКогато търсите най-добрите водоустойчиви слушалки, имате нужда от продукт, който предлага силен и качествен звук, удобен дизайн и разнообразие от допълнителни функции, като възожност за работа при големи дълбочини за дълги периоди от време.

По-долу ще откриете основните критерии, които можете да използвате при оценка на най-добрите водоустойчиви слушалки.

Качество на звука

Качеството на възпроизведения звук от слушалките е най-важният аспект, който трябва да имате предвид. Повечето модели водоустойчиви слушалки предлагат добро качество на звука дори и да ги използване напълно потопени под вода за дълго време.

Някои непромокаеми слушалки предлагат дори и възможност за чуване на звуковете от околната среда заедно с предпочитаната за вас музика, за да се предпазите от евентуални препятствия или предупреждения.

Удобство при носене

Когато използвате слушалки, устойчиви на изпотяване, практикувайки различни спортове, имате нужда от чифт, който да ви бъде удобен и да не излизат лесно от ушите. Повечето предлагат гумени капачета с различни размери, за да паснат най-добре  в ушните канали на различни хора.

Всяка слушалка е проектирана различно. Някои се поставят лесно в ухото, докато други модели предлагат и ленти за захващане зад ухото, за обезопасяване на позицията им.

Някои водоустойчиви слушалки имат светлоотразителни покрития, които могат да помогнат на хората наоколо да ви забелязват по-лесно в условия на слаба светлина.

Също така, непромокаемите слушалки за плуване могат да се намерят в широка цветова гама, за да паснат на стила на всеки.

Характеристики

Водоустойчиви слушалки за спортНякои модели слушалки за спорт предлагат широка гама от допълнителни функции, докато други предлагат само основни функции.

Най-добрите водоустойчиви слушалки имат дистанционно управление, разположено по кабела. Това означава, че когато сте на тренировка, можете да настроите лесно звука или да смените песента от дистанционното, вградено в кабела на слушалките.

Също така, проверете наличието на 3.5 мм стандартен жак, който ще позволи на слушалките да се свържат с почти всяко аудио устройство.

Най-добрите водоустойчиви слушалки предлагат оптимална комбинация  от гореизброените критерии, за да ви осигурят наистина носенето с вас на любимата навсякъде, където пожелаете.

Най-добрите водоустойчиви слушалки: препоръки

По-долу ви препоръчваме няколко модела непромокаеми слушалки за спорт, предлагащи отлично съотношение качество/цена и имайки предвид съветите по-горе, както и мненията на купувачите.

1. Слушалки sport In-ear Sony MDRXB50BSB

Слушалки sport In-ear Sony MDRXB50BSBТехнология: Безжична
Честота (Hz): 4 – 24000
Връзка: Bluetooth
Диаметър високоговорители (мм): 12
Тегло: 22 гр – Кабел USB
Дълги хибридни силиконови гумени вложки за уши ( SS, S, M, L x 2)
Дъгообразни държачи (S, M, L x 2)

Виж детайли и цена

2. Безжични стерeo слушалки PADMATE X11

Безжични стерeo слушалки PADMATE X11Безжични слушалки Padmate X11 от ново поколение, подходящи за свързване с всякакви устройства с блутут (bluetooth) технология.
Работят перфектно с всички Android, Windows и iOS телефони.
X11 са малки и леки, истински безжични блутут слушалки тип „тапа“, с които можеш да се насладиш на качествен стерео звук и да слушаш любимите си парчета.
PADMATE X11 са устойчиви на изпотяване и имат клас на прахо и влагоустойчивост IPX4.

Виж детайли и цена

3. Слушалки Bluetooth JVC HA-ET50BT-BE, Тип Sport

Слушалки Bluetooth JVC HA-ET50BT-BE, Тип SportПредназначение: Sport
Технология: Безжична
Честота (Hz): 20 – 20000
Връзка: Bluetooth
Диаметър високоговорители (мм): 10
Микрофон: Да – Цвят: Черен
Тегло: 17 гр

Виж детайли и цена

4. Аудио слушалки in-ear Skullcandy Method

Аудио слушалки in-ear Skullcandy MethodПредназначение: Sport
Технология: Безжична
Честота (Hz): 20 – 20000
Връзка: Bluetooth
Диаметър високоговорители (мм): 10
Съпротивление: 16 ома – Микрофон: Да
Цвят: Черен – Тегло: 25 гр

Виж детайли и цена

5. Слушалки sport In-ear с микрофон Sony MDRAS210APB

Слушалки sport In-ear с микрофон Sony MDRAS210APBПредназначение: Sport
Технология: С кабел
Честота (Hz): 17 – 22000
Диаметър високоговорители (мм): 13.5
Съпротивление: 16 ohm
Микрофон: Да
Дължина кабел (м): 1.2
Тегло: 12 гр

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo