Как да изберем най-добрият акумулаторен винтоверт

Кой е най-добрият акумулаторен винтоверт? Какво трябва да знаете и какво да изберете за качествения акумулаторен винтоверт? Прочетете нашето ръководство и избирайте информирани.

най-добрият акумулаторен винтовертНе трябва да сте професионален дърводелец или занаятчия, за да използвате акумулаторен винтоверт. Всеки път когато извършвате ремонт, който се нуждае от завинтване, отвинтване или правене на дупки, ще ви трябва акумулаторен винтоверт.

С акумулаторния винтоверт само въображението ви е граница: монтиране на рафтове, окачване на картини, конструиране или сглобяване на мебели и много други проекти за подобряване на пространството за живеене са сега на ваше разположение. За всички тези проекти е наложителен електрическа бормашина.

За да ви помогнем да закупите качествен инструмент, анализирахме съществуващите оферти и определихме няколко абсолютно необходими критерии за избора на най-добрия акумулаторен винтоверт.

Безжична бормашина: какво да търсите

От множеството марки съществуващи на пазара, само няколко отговарят на изискванията за качество и издръжливост на най-добрия акумулаторен винтоверт.

Функционалност

Акумулаторен винтовертСилата на акумулаторния винтоверт е всичко. Повечето безжични бормашини работят при напрежение минимум 14V и се захранват от литиево-йонни батерии. Когато са напълно заредени тези батерии трябва да издържат на всеки комплексен проект.

За един стандартен проект не ви е необходима много сила, но ако имате по-сложни проекти, търсете продукт с торсионна сила минимум 40 nm. Избирайки по този начин ще бъдете подготвен за всякаква работа. Торсионната сила се използва за завъртане на даден елемент около дадена ос. Колкото тази стойност е по-голяма, толкова по-добра е бормашината.

Характеристики

В миналото, когато всички бормашини са работели при захранване с кабел, е трябвало да имате специален ключ за затягане на патронника. В наши дни, най-добрите безжични борвашини използват патронник, който не изисква допълнителни инструменти за затягане, просто го затягате и сваляте с ръка. Най-добрият акумулаторен винтоверт съдържа в пакета поне една бургия или приставка за отвертка. Ако имате нужда от повече размери, е препоръчително да закупите и комплект аксесоари за пробиване и завинтване.

Лесен за употреба

винтоверт електрическиКогато имате да пробивате по-твърд материал, като бетон, ще имате нужда от допълнителна ръкохватка, която може да се прикачи отстрани на бормашината. Тази ръкохватка ще ви осигури допълнителе контрол върху ъгъла на пробиване и ще прибави и сила. Също така, най-добрите бормашини предлагат на сайта на производителя ръководства и видео уроци за по-ефективно използване.

Подобренията в дома са задължителни. Няма значение дали живеете в малък апартамент или огромна вила, акумулаторният винтоверт ще ви облекчи работата по всеки проект. Помислете колко щастлива ще бъде съпругата ви, когато най-накрая монтирате вентилатора на тавана, който е лежал в кашона в гардероба в продължение на месеци. Така че изберете качествен инструмент, който ще улесни и оптимизира работата ви.

Най-добрият акумулаторен винтоверт: препоръки

Анализирайки офертата на пазара можем да ви препоръчаме няколко безжични бормашини, които ще направят живота ви по-лесен, като същевременно осигуряват възможно най-добро съотношение качество/цена.

1. Акумулаторен винтоверт Makita DF457DWE

Акумулаторен винтоверт Makita DF457DWEБезключов патронник.
Изцяло металната трансмисия и прахозащитаващият я корпус гарантират високата устойчивост на инструмента.
Ергономичната ръкохватка с меко гумено покритие осигурява по-удобна работа и по-голям контрол.
Изцяло металната трансмисия и прахозащитаващият я корпус гарантират високата устойчивост на инструмента.
Електронен контрол на оборотите.

Виж детайли и цена

2. Ударна бормашина Bosch с акумулатор Li-Ion PSB 18 LI-2

Ударна бормашина Bosch с акумулатор Li-Ion PSB 18 LI-2

Тип приложения: Пробиване, Завинтване, Ударно пробиване
Тип захранване: С батерия – Макс. скорост (об/мин): 1650
Променлива скорост – Захранване (V): 18
Степени на затягане: 20 + 1
Макс. въртящ момент (nm): 54
Удари в минута: 22500
Вид материал за работа: Стомана, Дърво, Пластмаса, Зидария

Виж детайли и цена

3. Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 1080-2-LI

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 1080-2-LIЕлектронна защита на акумулаторните клетки (= ECP) за защита от претоварване чрез много високо токоотнемане, прегряване, дълбоко разреждане.
2-скоростен редуктор: оптимизирани въртящ момент за завинтване и скорост за пробиване.
15+1 настройки на съединителя: отлично адаптиране на въртящия момент за точно завинтване.

Виж детайли и цена

4. Акумулаторен винтоверт Li-Ion Steinhaus PRO-CD144

Акумулаторен винтоверт Li-Ion Steinhaus PRO-CD144

Макс. скорост (об/мин): 1350 – Променлива скорост: Да
Захранване (V): 14.4 – Степени на затягане: 18 + 1
Макс. въртящ момент (nm): 22
Вид материал за работа: Дърво, Метал

Функции: Автоматичен патронник, Осветяване зона на работа, Омекотена дръжка, Функция reverse

Виж детайли и цена

5. Акумулаторен винтоверт Heinner Ni-Cd VBBN002

Акумулаторен винтоверт Heinner Ni-Cd VBBN002

Макс. скорост (об/мин): 1200 – Променлива скорост: Да
Захранване (V): 18 – Степени на затягане: 21 + 1
Макс. въртящ момент (nm): 30
Вид материал за работа: Дърво, Метал

Функции: Автоматичен патронник, Омекотена дръжка, Функция reverse

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo