Как да изберем най-добрият електрически тример

Как да изберете най-добрият електрически тример? Какви характеристики и функци трябва да има тримерът с най-добро съотношение качество/цена? Прочетете, за да разберете.

най-добрият електрически тримерЕлектлическите тримери имат по-тих мотор и са по-леки в сравнение с косачките с бензинов мотор. Когато използвате ел. тример не трябва да смесвате бензина и маслото, и нещо повече, те нямат никакви вредни емисии, бидейки перфектният екологичен заместител на бензиновите косачки.

Електрическият тример може да бъде с кабел или безжичен. Безжичните използват акумулатор за работа вместо да имат кабел, който трябва да се свърже към ел. контакт.

Безжичните ел. тримери ви освобождават от неудобството да бъдете свързани с кабел, батерията им гарантира между 20 и 60 минути работа. Ел. тримери с кабел ви предлагат максимална мощност на работа за колкото време ви е е необходимо.

Най-добрият електрически тример: какво да търсите

Електрическите тримери са сходни в много отношения, и ако знаете какво ви трябва, можете да отидете да си купите косачка, която няма да ви осигури необходимата мощност, функции или резистентност към това, което ви трябва

Анализирахме няколко модела ел. тримери, за да установим основните характеристики при избора на подходящия продукт. По-долу ще намерите тези критерии.

Мощност

Мощността, генерирана от мотора на избрания тример е основната характеристика на продукта. Колкото ел. тримерът е по-мощена, толкова по-бързо може да се върти конецът за рязане и ще окоси за рекордно време всички нежелани плевели. Търсете ел. тример с възможно най-голяма мощност на мотора (във ватове) и възможно най-много обороти в минута.

Характеристики

Електрически тример за треваДизайнът на най-добрия ел. тример  ще окаже влияние върху това колко бързо и добре ще можете да косите тревата и плевелите. Търсете ел. тример, който  да съответства комфортно на височината ви и който е лесен за маневриране

Най-важните характеристики са теглото на машината и как се захранва кабелът (автоматично или ръчно подаване). В допълнение към двете, е важна и възможност за регулиране на ъгъла на рязане, за да бъде можете да косите тревата и под тераси, между храсти, около дървета или на всяко друго тясно място или с неправилна повърхност

Лесен за употреба

Друг важен фактор при избора на идеалния тример е и начинът, по който той разпределя конеца за рязане. Най-големият проблем с ел. тримери е начинът, по който той дозира конеца за разяне.

Някои модели могат да използват много дълъг или много къс конец, или той може да се оплита често, като ви отнема повече време да разрешите неговите проблеми отколкото да окосите тревата.

Другфактор, който може да подобри чувствително леснината при употреба на ел. Тримерите е наличието на много дълъг захранващ кабел, който да ви позволи да се движите свободно, наличието на инструмент, който да ви помага при вмъкване на конеза и ако има щипка за закачане на ел. кабел.

Обслужване и гаранция

Лесна за използване електрическа косаРазбира се, ако закупеният продукт не функционира по съответния начин, е добре да изберете производител, който осигурява възможно най-дълъг гаранционен срок и бързо и надеждно обслужване.

Поддръжката по телефона е също важна, ако имате нужда от допълнителни пояснения по отношение на закупения тример. Уеб сайт на производителя, който предлага ръководства за употреба и списък с близките сервизни звена е също много полезен.

Използвайки най-добрият електрически тример ще успеете да го включите в контакта, да окосите нежеланите бурени и да го съхранявате до следващата употреба с минимум усилия и неприятности.

Използвайки ел. тример с кабел няма да е необходимо да се притеснявате за батерията с малък живот, нито ще се налага да се цапате с бензин и моторно масло. Просто ще съберете кабела и ще приберете за съхранение ел. тримера в склада до следваща употреба.

Най-добрите електрически тримери: препоръки

Използвайки критериите по-горе и анализирайки мненията на купувачите, избрахме няколко препоръчителни продукта, предлагащи най-доброто съотношение качество/цена.

1. Коса Raider RD-EBC02, Електрическа, Сгъваема, Нож и корда

Коса Raider RD-EBC02

Мощност: 1200 W – Максимална скорост (об/мин): 5000
Диаметър на рязане: 42 cm
Тип захранване: Мрежово
Производител на мотора: Raider
Тип дръжка: Халка – Тип занимание: Хоби
Функции: Сгъваема, Косене
Цвят: Червен

Виж детайли и цена

2. Електрически тример за трева Einhell GC-ET 3023

Електрически тример за трева Einhell GC-ET 3023

Мощност: 300 W – Захранващо напрежение: 230 V
Максимална скорост (об/мин): 11000
Диаметър на рязане: 1.5 мм – Ширина на рязане: 23 мм
Тип рязане: С жица – Тип дръжка: Халка
Тип мотор: Електрически
Система за захващане: Автоматична
Тип занимание: Хоби – Функции: Втора дръжка

Виж детайли и цена

3. Ел. тример за трева Bosch ART 23 SL

Ел. тример за трева Bosch ART 23 SLМощност: 280 W – Тип захранване: Мрежово
Максимална скорост (об/мин): 12500 – Ширина на рязане: 23 cm
Тип рязане: С жица
Тип дръжка: Халка
Тип мотор: Електрически
Система за захващане: Автоматична
Тип занимание: Хоби

Виж детайли и цена

4. Ел. тример Heinner JGT39

Ел. тример Heinner JGT39Мощност: 500 W – Максимална скорост (об/мин): 10000
Диаметър на рязане: 300 мм – Диаметър на влакното: 1.4 мм
Тип захранване: Мрежово – Тип рязане: С жица
Тип дръжка: Халка
Тип мотор: Електрически
Система за захващане: Ръчна
Тип занимание: Хоби

Виж детайли и цена

5. Ел. тример Steinhaus PRO-TR500

Ел. тример Steinhaus PRO-TR500Мощност: 500 W- Максимална скорост (об/мин): 9000
Диаметър на рязане: 30 CM – Диаметър на влакното: 1.6 мм
Тип захранване: Мрежово
Тип рязане: С жица
Тип дръжка: Халка
Система за захващане: Автоматична
Цвят: Многоцветен

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo