Как да изберем най-добрия машина за паста

Как да изберете най-добрия машина за паста (машина за правене на паста)? Какви характеристики и аксесоари трябва да предлага идеалният за Вас машина за паста? Прочетете по-нататък за изяснения.

най-добрия машина за пастаНай-често, на тези, на които им харесва да се наслаждават на порция качествена прясна паста, я купуват от готово приготвена от магазина, но тя е пълна с изкуствени вещества, които удължават живота й на рафта. Макаронените изделия, направени у дома, се постигат трудно и отнема много време, за да се приготвят изцяло ръчно

Въпреки това, използвайки уред за правене на паста (машина за макаронени изделия) ще получите пресен и вкусен продукт за много кратко време, без да ползвате химикали и добавки, които съдържат продуктите в магазина.

Освен това, можете да експериментирате с любимите си вкусове и съставки, без да се ограничавате само до тези, които се предлагат на щандовете в супермаркетите. Най-добрият уред за паста ще ви помогне да приготвите големи количества бързо, когато имате много гости на вечеря.

Най-добрият уред за правене на паста: какво да търсите

Когато искате да купите най-добрия уред за правене на паста трябва да знаете на първо място какъв вид паста искате да консумирате.

Видове паста уред за правене на пастаСлед като изберете предпочитаната форма, е важно да решите колко усилия искате да положите за постигане на целта си.

Когато намерите подходящата комбинация, хвърлете поглед и на аксесоарите и на включените компоненти, за да вземете финалното решение.

Видове паста

Повечето уреди за правене на паста са оборудвани подходящо за приготвяне на обичайната чиния със спагети. Всякакви други кръгли макаронени изделия, като фидето или лингуини могат да бъдат получени от тези модели само с няколко корекции.

Все пак, за да приготвите и други разнообразни форми паста, като лазаня, талиатели, фетучини или други по-дебели модели, ви трябва уред за правене на паста с много аксесоари за желаните форми.

Захранване

За да задвижите уреда за паста ви трябва сила, която можете да доставите ръчно или можете да изберете мотор с ел. задвижване.

С ръчен уред за правене на паста имате повече контрол върху скоростта на моделиране на тестото, но ще трябва да положите повече физическо усилие.

Използвайки ел. уред за правене на паста не се нуждаете от сурова сила, но пък не можете да забавите процеса на моделиране.

Аксесоари

Аксесоари машина за пастаНе всички уреди за правене на паста имат аксесоари. Повечето пакети предлагат само това, което се доставя с уреда.

Някои ел. модели са с всички аксесоари включени и могат да се използват като миксер, който изтласква тестото през гребените на уреда.

Тази допълнителна опция улесснява много работата на начинаещите или на тези, които нямат време или търпение да замесят тестото.

Най-добрият уред за правене на паста (машина за паста) предлага лесно решение за тези, които приготвят големи количества макаронени изделия или които искат да изхвърлят химикалите от пресните макаронени изделия, купени от супермаркета. Тъй като предлагането е богато, търсете уред за паста, който е подходящ за вашето семейство или бизнес.

Най-добрият уред за правене на паста: препоръки

Като се имат предвид горните критерии, избрахме някои препоръчителни модели на уреди за правене на тестени изделия, които предлагат отлично съотношение качество/цена.

1. Комплект за приготвяне на домашна паста Imperia 508

Комплект за приготвяне на домашна паста Imperia 508 Ръчна машина за приготвяне на прясна паста.
Корпус: висококачествена неръждаема стомана (INOX).
Накрайник със 6 степени за разточване с различна дебелина.
Накрайник за приготвяне на кори за лазаня.
Накрайник за приготвяне на талятели, фетучини и спагети.
Звездовидна форма за приготвяне на равиоли.
Точилка изработена от бреза.

Виж детайли и цена

2. Машина за домашно приготвяне на паста Gefu Pasta Perfetta de Luxe

Машина за домашно приготвяне на паста Gefu Pasta Perfetta de LuxeМашината за приготвяне на паста Gefu е лесна и удобна за употреба.
С нея можете бързо и лесно в домашни условия да имате току-що приготвена паста.
Подходяща е за приготвянето на 6 вида тестени изделия: талиони, талятели, лазаня, лазаня рики, спагети и равиоли.
Притежава стабилна основа, която не позволява уредът да се плъзга и е лесна за употреба.

Виж детайли и цена

3. Машинка за паста Tescoma Delicia

 Машинка за паста Tescoma DeliciaПрогответе си домашна паста лесно и бързо, благодарение на този невероятен уред за паста!
Отличен за приготвяне на прясна домашна паста като талиолини, фетучини, лазаня и фиде.
Със стабилно захващане към масата.
Изработка от висок клас неръждаема стомана, качествени метали и устойчива пластмаса.

Виж детайли и цена

4. Машина за прясна паста IMPERIA TITANIA 190

Машина за прясна паста IMPERIA TITANIA 190

Надеждна, елегантна и  лесна за употреба машина за паста. Корпус, изработен от инокс.
Приготвя листа за лазаня от ръчно изработено тесто, които могат да бъдат нарязани след това.
Гарантирано приготвя прясна и здравословна паста.
Приготвя листа за паста с ширина 150 мм в 6 различни дебелини
Включени 3 накрайника: за лазаня – ширина 150 мм, за талиатели – ширина 2 мм, за фетучини – ширина 6.5 мм.

Виж детайли и цена

5. Машина за паста WAS 18 см

Машина за паста WAS 18 смРъчна машина за паста, машините от серията SCHULE са с дължина на валците 180 мм, може да се монтира на маса, с два размера на зъбците за паста- 2 мм и 6 мм.
Материал: Инокс.
Материал дръжка: Неръждаема стомана
Дължина: 21 cm – Ширина: 20 cm
Тегло: 3.3 Kg

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo