Как да изберем най-добрия офис стол

Как да изберете най-добрия офис стол? Какви характеристики и функции трябва да притежава идеалният офис стол за вас? Прочетете нашето ръководство и изберете информирани.

най-добрия офис столНе всички офис столове, налични на пазара, ви дават необходимата опора, за да седите удобно в офиса цял ден. Липсата на опора или ергономичност може да причини болка и изтръпване, които могат да станат хронични.

За щастие имате много опции, които да отговарят на вашите нужди, когато става въпрос за комфорт, лекота на употреба и външен вид.

Най-добрият офис стол: какво да търсите

Както при всяка покупка, препоръчително е да проучите малко пазара по-рано. Най-добрите офис столове се различават по цена, материали, комфорт и характеристики. Тези критерии могат да ви помогнат да изберете офис стол, който да подхожда на вас и вашите нужди.

Функции за комфорт

Най-добрият офис стол трябва да ви позволи да увеличите максимално комфорта си, като регулирате височината и наклона, като същевременно настройките са лесни за настройване. Очевидно няма да искате да има прекалено много ръчки за регулиране, за да намерите перфектната си позиция.

Добрият офис стол трябва да предлага стандартна опора за лумбалната зона, пневматично регулиране на височината и регулируеми подлакътници. Някои офис столове имат високи облегалки с облегалка за главата, които повишават комфорта. Някои офис столове дори имат странни форми, предназначени да коригират позата и да подобрят ергономичността.

Материалите на столата

Офис столовете предлагат различни материали като кожа или мрежа. Някои от тях са устойчиви на миризми.

Удобен офис столВероятно не е първото нещо, за което се сещате, когато търсите офис стол, но когато седите часове наред на един стол, вероятно ще се потите повече. Офис столът, който е лесен за почистване и устойчив на мирис, е правилният избор.

Офис столовете от мрежа са изработени от дишащ материал, който не импрегнира с миризми и може да се почиства, без да са необходими специални продукти или инструменти.

Офис столовете от естествена кожа имат по-фини повърхности, лесно могат да бъдат почистени и са устойчиви на миризми.

Офис столовете с текстилна тапицерия, макар и по-евтини в повечето случаи, са противоположни: петната и мръсотията се отстраняват трудно и е вероятно да се наслоят с неприятни миризми.

Цена

Цената на един офис стол се определя от няколко аспекта като неговата марка, материалите, от които е изработен и функциите му.

Размери на офис столНапример, стол с тапицерия от естествена кожа със сигурност ще ви струва повече от стол, тапициран с текстилна или еко кожа. По-висока цена ще има и столът с твърда метална основа в сравнение със стола с пластмасова основа.

Базовият стол с колела може да има цена под 100 лева, но характеристики като качествена кожа, по-висока облегалка за комфорт и по-ергономичен дизайн могат да доведат до няколко хиляди леи.

След като имате предвид цената, функциите и материалите на най-добрия офис стол ще можете да решите кой е най-подходящ за вас. Търсете си комфортен стол на добра цена и лесен за използване, защото качеството му може да повлияе на ефективността на вашата работа.

Особено когато става дума за хора, които прекарват на стола всеки ден по 8 часа или повече, комфортът може да има пряко въздействие върху работата и щастието на работното място.

Най-добрият офис стол: препоръки

Като се тръгне от горните критерии, като се анализират съществуващите оферти и мненията на купувачите, по-нататък ви препоръчваме няколко модела столове за офиса, които предлагат отлично съотношение комфорт / качество / цена.

1. Стол Kring Norman, Екологична кожа

Стол Kring Norman, Екологична кожа

Офис столът Norman Kring е изработен от еко кожа (PU и PVC) и има елегантен дизайн.
Гърба на стола е широк и висок, гарантирайки комфортна позиция на гръбначния стълб.
Звездообразната основа е изработена от твърда пластмаса и има подвижни колела, максимално безшумна е, не драска пода и може да се върти на 360 градуса.

Виж детайли и цена

2. Стол Kring Bokai, Ергономичен, Екологична кожа

Стол Kring Bokai, Ергономичен, Екологична кожа

Kring Bokai е директорски стол с висока облегалка, предназначен за ползване в офиси.
Седалката на стола е подвижна, за да гарантира оптималнo удобна позиция дори при по-продължителна работа.
Седалката има хидравличен механизъм, който позволява регулирането на височината за намиране на ергономично удобство в офиса.

Виж детайли и цена

3. Офис стол Kring Hans, Екологична кожа

Офис стол Kring Hans, Екологична кожа

Гърба на модела е широк и прав, което гарантира комфортна позиция за гръбначния стълб.
Дръжките са пластмасови и осигуряват много добра подкрепа за ръцете, когато си почивате.
Звездообразната основа на стола е направена от твърда пластмаса, а колелата са подвижни, тихи и няма опасност да надраскат пода.
С тях стола може да се върти на 360 градуса.

Виж детайли и цена

4. Офис стол Carmen 6004

Офис стол Carmen 6004ширина: 59см. / дълбочина седалка: 46см. /  цялостна височина: 102-112см.
дължина облегалка: 57см. / височина седалка от земята: 47- 57см.
Максимално натоварване до ( кг. ): 100.
Коригиране на височината, Люлеещ механизъм.
Материал: Метал
Допълнителен материал: Дамаска, Пластмаса.

Виж детайли и цена

5. Стол Kring Klaus, Ергономичен

Стол Kring Klaus, ЕргономиченТип продукт: Ергономичен – Тип: С колелца
Модел: С подлакътници
Задна височина: Висока
Ключови характеристики: Опора на гръбнака, Регулируема височина на седалката.
Материали: Метал, Текстил, Мрежа Текстил.

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo