Как да изберете най-добрия циркулярен трион

Как да изберете най-добрият циркуляр? Какви характеристики трябва да има продуктът с най-добро съотношение качество/цена? Прочетете нашето ръководство и избирайте информиран.

най-добрия циркулярен трионЦиркулярът е лента с 24 зъба и диаметър 190 см, която се върти с над 5000 оборота в минута. Правейки просто изчисление, той се върти със скорост от 200 километра в час. С такава мощност могат да се режат всякакви дърва в две стъпки и три движения. Поради тази причина, циркулярите са най-популярните инструменти, когато става въпрос за рязане на дърва.

Най-добрият циркулярен трион: какво да търсите

Точно както с всички инструменти на пазара, циркулярите се предлагат в разнообразие от модели. Най-добрият циркуляр ви позволява лесна настройка и перфектна видимост на ножа за рязане, защото, ако не виждате къде режете, не можете да отрежете твърде точно. Най-добрите триони имат аксесоари за подравняване и показатели за рязане, за да се гарантира перфектно функциониране. По-долу можете да намерите критерии, по които можете да оцените най-добрия циркуляр.

Улеснения

Най-добрата оценка на циркуляра е способността му да позволява различни видове рязания. Видовете рязания, които можете да направите, зависят от способността на циркуляра да се регулира за тях. Например, за коси нарязвания ви трябва циркуляр с регулируема основа, която ще позволи рязането в различни ъгли. Други важни функции са регулируема дръжка или електрическа спирачка, която спира острието, когато спусъкът е освободен. Всяко улеснение предлага високи нива на безопасност и гъвкавост и варира от продукт на продукт.

Настройки

професионален циркулярен трионЕдин от най-важните елементи на циркуляра е възможността за регулиране на ъгъла и дълбочината на разреза. По този начин, циркулярите са оборудвани с бутони или лостове, които позволяват тези корекции. Лостовете са по-добрият вариант, защото корекциите се правят бързо, дори по време на работа.

Дизайн

Най-добрият циркуляр трябва да бъде лесен за държене, лесен за използване и да се настройва лесно. Някои модели имат недостатъци в дизайна и не позволяват прецизно рязане с желания ъгъл. Изберете добре проектиран циркуляр, който ви предлага защита и лекота на използване, като се започне с дръжката и завърши с водачите за рязане.

Циркуляр е станал много популярен, заради своята гъвкавост и лекота на използване. Можете лесно да използвате такъв преносим циркуляр за напречно или косо рязане, рязане на дълбочина. Всичко, което трябва да знаете, преди покупка е какъв тип работа искате да извършвате и дали съответният инструмент ще ви помогне да я доведеш до край.

Най-добрият циркулярен трион: препоръки

Използвайки горните критерии, изследвахме пазара и можем да ви препоръчаме няколко циркулярни триони с отлично съотношение качество/цена

1. Циркуляр Bosch Professional GKS 600, 1200W

Циркуляр Bosch Professional GKS 600, 1200W

Работен материал: Дърво – Мощност (W): 1200
Скорост (spm/об.мин.): 5200 – Диаметър на отвора (мм): 20
Диаметър нож (мм): 165

Функции: Превключвател Lock On, Функция за обло рязане, Омекотена дръжка, Тръба за премахване на прах.

Виж детайли и цена

2. Циркулярен трион Skil F0155665AA,1250W

Циркулярен трион Skil F0155665AA,1250W

Работен материал: Дърво – Мощност (W): 1250
Скорост (spm/об.мин.): 5000 – Диаметър нож (мм): 184
Дълбочина разрез в дърво (мм): 65

Устройство за ориентиране, Функция за обло рязане, Тръба за премахване на прах.

Виж детайли и цена

3. Циркулярен трион FELISATTI SCF190/1600S

Циркулярен трион FELISATTI SCF190/1600SПрецизен и мощен ръчен циркуляр с мощност 1600 W.
Нож срещу заклинване за безопасна работа.
Диаметър на режещия диск – 190 мм. Максимална дебелина на рязане 63 мм.
Адаптер за прахозасмукване. Удобна допълнителна ръкохватка за лесно използване на машината.

Виж детайли и цена

4. Циркуляр Ferm EBF-185

 Циркуляр Ferm EBF-185

Макс. дълбочина на рязане под ъгъл 90° – 65 mm.
Макс. дълбочина на рязане под ъгъл 45° – 43 mm.

Мощност (W): 1200
Скорост (spm/об.мин.): 5000
Тегло (кг): 4.65

Виж детайли и цена
We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      MyBlog.bg
      Logo